Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Hotel Ancora

 
Hotel Ancora är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Ancora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Här bor du i direkt anslutning till restauranger, caféer, butiker samt endast ca. 200 meter från sjöpromenaden med vy ut över hela Gardasjön och de omkringliggande bergen. Hotellet erbjuder egen restaurang med stora terrasser.

Njut av takterrassen och restaurangen

Invändigt möts man av den välkomnande receptionen med tillhörande lounge (med tillgång till wi-fi). På första våningen finner man även bar och hotellets egna restaurang med tillhörande takterrass där frukost och övriga måltider serveras under årets varma månader. Hotellets restaurang är populär och även öppen för gäster som inte bor på hotellet. Lokala rätter från Gardasjön och regionen serveras till förnuftiga priser.

Läs mer om Hotel Ancora

Litet, trevligt och familjedrivet

Hotellet är familjedrivet och välkomnar alla från par till barnfamiljer. Utanför stadsmuren på kort avstånd finner man offentliga parkeringsmöjligheter. Privat parkering går även att boka genom hotellet (mot betalning). För sportiga gäster finns det plats att förvara cyklar på hotellet samt boka diverse utflykter och inte minst vattensporter.

Rummen

- De totalt 13 rummen är alla fint inredda. De är alla utrustade med sat-TV, takfläkt och badrum med toalett, dusch och hårtork. Enstaka rum har plats för en extra säng och suiterna som bland annat har himlasäng är till fyra personer.

Dölj texten
 
 
search map