Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Grand Hotel Liberty

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellets namn härstammar från tidigt 1900-tal då "Grand Hotel" handlade om status - men det andas fortfarande samma majestätiska och charmiga atmosfär. Naturen runt hotellet är verkligen pittoresk med bergen som vackert ramar in sjön.

Stämningsfulla Riva del Garda runt hörnet

Grand Hotel Liberty ligger strax i utkanten av Riva del Gardas mysiga lilla centrum och det tar dig endast ca fem minuter att traska bort till början av den gamla delen av staden. I Riva del Garda har du ett bra utbud av trevliga butiker av olika slag, restauranger, barer och glassbarer. Den närliggande stranden vid Gardasjön erbjuder förutom solstolar och parasoller en stor variation av vattensporter. Färjan som du kan ta för att besöka andra av sjöns orter ligger med ca 10 minuters gångavstånd.

Koppla av på "hemmaplan"

Det finns otroligt mycket att se och göra här uppe vid sjöns norra del, men om du en dag skulle känna för att bara ta det lugnt går detta alldeles utmärkt. Hotellet erbjuder nämligen ett wellness med uppvärmd inomhuspool (30 gr) med vattenstrålar, ångbad, bastu och gym med utsikt över inomhuspoolen. Allt detta kompletteras med möjligheten till att beställa olika kroppsbehandlingar och massage.

Läs mer om Grand Hotel Liberty

Pool med utsikt och bra restaurang


Observera att inomhuspoolen endast ger tillgång till barn under 14 år med en vuxen följeslagare och endast mellan 09.00 - 12.00, eftersom det inte finns någon livräddare mellan kl. 12.00-15.00.

På hotellet finns även en utomhuspool varifrån du har en fantastisk utsikt över bergskedjor som en spektakulär bakgrund, och naturligtvis finns här en härlig terrass med solstolar och parasoller där du kan slappna av. Restaurangen är prisad av gästerna för deras goda frukost och middag.

Här finns 2 barer att välja mellan vilka kompletteras med en uteservering där du kan ta en aperitivo. Är du sportintresserad är det Liberty Café som gäller då de har ett s.k. SKY card med flera sportkanaler att välja mellan. För de små, kan du även hitta en liten barnhörna med några leksaker för dem att leka med.

Bekväma och välutrustade rum

Hotellet har 94 rum - och man kan säga att detta är ett medelstort hotell. Rummen är bekväma, där en del av dem fortfarande är lite gammalmodiga. Hotellet erbjuder olika rumstyper som alla är utrustade med badrum, hårtork, lufkonditionering (under sommarmånaderna), minibar, telefon, kassafack samt Sat-TV. Önskar du mer modern inredning kan du välja de rum som heter dubbelrum (comfort) samt suite, dessa är renoverade 2017.

Läs om rummen på Grand Hotel Liberty

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map