Omdömen från Garda Sporting Club Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Garda Sporting Club Hotel

Läs personliga omdömen av Garda Sporting Club Hotel som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Garda Sporting Club Hotel. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Helena med familj från Rom i Italien bodde på Garda Sporting Club Hotel i Riva del Garda från den 8. till den 13. augusti 2009.

Vi var mkt nöjda med vår vistelse vid Gardasjön. Hotellet var nytt, fräsch och väldigt bra anpassat till en familj som vår med barn i åldrar från 1 till 15 år. Fint poolområde, bra lekpark, fina tennisbanor och tillräckligt frukostutbud. Vi var nöjda med läget, promenadavstånd till restauranger och butiker men utnyttjade inte möjligheterna till sportaktiviteter på orten. Omgivningarna är hänförande men om man vill åka de små vägarna runt sjön måste man vara beredd på köer då de går rakt igenom alla små byar och trafiken stoppas upp ordentligt. Vi gjorde utflykter till både Madonna di Campillio och Marmolada där det fanns massor med kabinbanor och liftar för att ta sig upp på Alptopparna.
Bokningen genom in-italia gick smidigt och vi fick en värdefull påminnelse ang. betalningen i lagom tid innan.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map