Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Garda Sporting Club Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här sitter sporten i högsätet

Garda Sporting Club Hotel är ett nytt hotell som invigdes i januari 2008 och det ligger endast ca. 10 minuters promenad från Rivas centrum. Hotellet ligger vid busstationen, så kommer du inte i bil, är det ändå lätt att komma till och från hotellet. Hotellet ägs av familjen Tretter, som också står för den dagliga driften. Det är de två sönerna, som har varit främsta motor i det mycket omfattande byggprojektet, och de är med all rätta, mycket stolta över resultatet. Idag har hotellet blivit en fast mötesplats för många professionella sportutövare, som har sina träningsläger precis här. Men har du en sportglad familj, med aktiva barn, är du naturligtvis också välkommen - och skulle du inte intressera dig för sport, eller om du är här på affärsresa, så är det också ett härligt hotell med bra faciliteter, som lever upp till de flestas önskemål om ett härligt och bekvämt uppehälle vid Gardasjön.

Ett modernt hotell med fin stil

Hotellet, som ligger i en stor trädgård, är uppbyggt runt sport. Stilen är modern, stämningen är informell - och standarden hög. Man har inte sparat in på material och utrustning på något ställe, så det lever verkligen upp till sina 4 stjärnor. Att du kan möta gäster i cykelutrustning och träningskläder i frukostmatsalen, och kan följa med i aktiviteterna i simhallen, medan du njuter av din middag på kvällen - ja, det handlar lite om smak och behag. Men tillhör du själv de aktiva, kommer det säkert vara helt ok med dig. Frukosten består av en buffé, där alla med gott samvete kan äta sig mätta på både yoghurt, bröd, ost, korv och kakor, innan det är dags att kasta sig ut i alla sportaktiviteter.

Läs mer om Garda Sporting Club Hotel

Hotellets alla olika möjligheter

Förutom reception, internetpoint, lekrum till familjens minsta, bar, restaurang, hiss, mynt-tvätt, parkering och underjordiskt garage - erbjuder hotellet hela 3 pooler, inkl. barnpool. En inomhus, och en utomhus i olympiska mått, samt ännu en utomhuspool med vattenrutschkana i trädgården. Här hittar du också ett lekområde för mindre barn. Hotellet har naturligtvis också ett gym, squash-bana, m.m. till fritt nyttjande för gästerna. Därutöver finns tre tennisbanor precis framför hotellet, samt cykelgarage till mountainbikes (båda dess kan nyttjas mot extra betalning). Hotellets sportaktiviteter är också öppna för ett begränsat antal medlemmar utifrån, och det är inte ovanligt att större professionella sportlag håller till här på träningsläger, vilket naturligtvis också är en indikator på hotellets nivå.

Spännande utflyktsmöjligheter

Om du kan slita dig loss från alla de olika sportaktiviteterna på hotellet, finns det en värld av spännande utflyktsmöjligheter att välja emellan, både med bil, men också om du reser med offentlig transport. Hotellet ligger i den norra delen av Riva, så du är både nära staden, alla vinmarker, bergen och de trevliga små landsorterna i området. En perfekt möjlighet är att ta en båttur på Gardasjön, men du kan också köra en tur genom bergen till Ledrosjön, besöka vattenfallet Cascata Varone, ta linbanan upp till berget Monte Baldo från staden Malcesine, och mycket, mycket mer. Du kan naturligtvis också köra en tur till operastaden Verona, eller till gondolernas stad Venedig, vilka både kan nås på en dagsutflykt. Själva området runt Gardasjön bjuder också på många olika möjligheter för sport, bl.a. mountainbike, vindsurfing, paragliding, segling, klättring och canyoning.

Bra rum med komfort

Garda Sporting Club erbjuder olika rumstyper, där alla rum är inredda med den nyaste tekniken och både värme och aircondition är inbyggt i väggarna och ger ett bättre klimat samtidigt med att man undgår ljudbesvär. Det finns också trägolv i alla rum så de är lätta att hålla rena och därmed är de även allergianpassade.

Läs om rummen på Garda Sporting Club Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map