Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Cykelturer kring norra Gardasjön - 6 nätter

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Har du länge längtat efter att få se norra Gardasjön på cykel? Detta kan du nu göra och vi har här satt ihop ett paket på sex dagar varav fyra av dem är med cykel.

Boendet kan eventuellt tänkas bli annat hotell än det angivna, men om detta skulle inträffa så får du besked inom det kortaste efter det att du bokat. Standarden och förutsättningarna blir dock de samma. Denna resa kan du boka i perioden 4/4-26/10.

Älskade och natursköna Gardasjön

Gardasjön är en underbar plats som bjuder på vacker natur, och mysiga små städer. Här kan du till fullo koppla av men även göra sköna promenader eller se omgivningarna på två hjul. Sjön bjuder på vackra scenerier och pittoreska små städer som ligger som ett pärlband längs med sjön.

Du bor med komfort på tresjärnigt hotell

Du bor i dubbelrum med dubbelsäng eller twinbäddar, badrum med dusch eller badkar. Faciliteterna är som minimum Sat-TV, minibar, kassafack och hårtork.

Dag 1 - ankomst till ditt hotell

Du anländer till ditt hotell där du ska bo sex nätter. När du checkat in kan du besöka någon av Torboles trevliga uteserveringar där du kan njuta av folkvimlet. Så slå dig ner med något gott att dricka och insup den traditionella atmosfär som råder vid Gardasjön.

Dag 2 - i dag blir det Torbole - Riva del Garda - Ponale

Cykeltur på ca 12,5 km Först äter du din frukost i lugn och ro, innan det blivit dags att hämta upp cykeln. Du tar dig sedan från Torbole till intilliggande Riva del Garda och vidare till dalen Ledro via den gamla vägen Ponale. Du kommer att nå vattenfallen vid floden Ponale via tunnlar och passera befästningar från första världskriget. Denna rutt bjuder på vackra vyer över Gardasjön. Du tar samma håll tillbaka och väl tillbaka i Torbole lämnar du tillbaka cykeln. Nu kan du passa på att slå dig ner på en av de trevliga uteserveringarna där du sträcker ut dig och njuter av en välförtjänt paus. Alternativt, och beroende på vilken tid du är i Riva del Garda, kan du ta fylla på ditt vätskeförråd inne i stadens gamla centrum eller intill vattnet.

Dag 3 - underbara utsikter över Ledrosjön

Cykeltur på ca 31 km Efter frukosten hämtar du återigen din cykel för i dag ska du få upptäcka Tremalzo's kända cykelled. Underlaget blir blandat asfalt och blandat grus och rutten går som i en cirkel. Första biten fram till Ledrosjön är den samma som du gjorde dagen tinnan. Du kommer att se Pieve di Ledro och de underbara utsikterna över Ledrosjön, Gardasjön, Adamello och Brenta. Cykeln lämnar du tillbaka innan du återvänder till ditt hotell.

Dag 4 - genom vinodlingar

Cykeltur på ca 12,5 km Frukost i vanlig ordning och hämtning av cykel. Rutten, som i dag går österut, är lite lättare eftersom den går igenom vinodlingar och kullar från Torbole till Mori. På eftermiddagen väntar dig smakprov på lokala produkter, på en typisk agritur innan det är dags för att ta samma väg tillbaka.

Dag 5 - en dag för avkoppling

I dag kan du ta det lugnt och själv bestämma hur din dag ska se ut. Du kan besöka Garda Thermae med sitt wellness spa och pool. Denna ligger ca 1,5 km från Torbole i Linfano. Eller så tar du dig ett dopp i sjön och unnar dig lite shopping eller besöker någon av de närliggande städerna.

Dag 6 - Monte Velos ring

Du börjar dagen med frukost och en god kopp kaffe. Efter att du hämtat upp din cykel är det dags för dig att bege dig till Bolognano där du påbörjar en medelsvår cykelled vid Monte Velo. Rutten går genom ett vackert landskap, delvis på asfalterade vägar och delvis på grusvägar och går som en oval cirkel eller som namnet antyder som en "ring".

Dag 7 - hemresa

Efter frukosten har det blivit dags för dig att antingen bege dig vidare på nya spännande äventyr eller hemåt.

Priset inkluderar:
- Sex nätter på Hotel Geier i Torbole el liknande
- Parkering på hotellet
- Mountainbike dag 2,3, 4 och 6.
- Cykeln lämnas och hämtas varje dag mellan kl. 08.00-20.00, inom gångavstånd
- Hjälm
- Provsmakning av lokala produkter
- Broschyrer och kartor du behöver för att följa de utsatta leder som finns med i programmet

Priset inkluderar inte:
- Transport till och från Italien och till hotellet
- Transport i området (du har egen bil el. hyrbil)
- Övriga måltider och drycker
- Lokala skatter
- Övrigt som inte är nämnt under inkluderat

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

search map