Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Cykelsemester vid norra Gardasjön - 7 dagar

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Har du länge längtat efter att få se norra Gardasjön på cykel? Nu kan din önskan gå i uppfyllelse för vi har satt ihop ett paket på sex dagar varav fyra av dem är på cykel.

Boendet kan eventuellt tänkas bli annat hotell än det angivna, men om detta skulle inträffa så får du besked så fort som möjligt efter att du bokat din resa. Standarden och förutsättningarna blir dock de samma oavsett hotell. Denna resa kan du boka med avresa i perioden 4/4-25/10.

Hotellet
Dagsprogram
Galleri
Priser och avreseinformation

Älskade och natursköna Gardasjön

Gardasjön är en underbar plats, älskad av många, som bjuder på vacker natur, och mysiga små städer. Här kan du till fullo koppla av men även göra sköna promenader eller se omgivningarna på två hjul. Sjön bjuder på vackra scenerier och pittoreska små städer som ligger längs sjön som pärlor på ett snöre. Dessutom är det lätt att här både äta och dricka gott.

Kort dagsprogram

- Dag 1 - ankomst till ditt hotell
- Dag 2 - cykeltur, Torbole - Riva del Garda - Ponale
- Dag 3 - underbara utsikter över Ledrosjön på cykel
- Dag 4 - cykla genom vinodlingar Torbole-Mori
- Dag 5 - en dag för avkoppling och sightseeing
- Dag 6 - cykla längs rutten Monte Velos ring
- Dag 7 - hemresa

Du bor med komfort på ett tresjärnigt hotell

Du bor i dubbelrum med dubbelsäng eller två separata sängar, badrum med dusch eller badkar. Faciliteterna är som minimum Sat-TV, minibar, kassafack och hårtork.

Dagsprogram

Dag 1 - ankomst till ditt hotell

Du anländer till ditt hotell där du ska bo i sex nätter. När du checkat in kan du gå på upptäcktsfärd i Torbole och kanske slå dig ner på någon trevlig uteservering, ta något gott att dricka och studera folklivet. Här kan du både njuta av tillvaron och den trevliga atmosfären som råder här vid Gardasjön.

Dag 2 - i dag blir det Torbole - Riva del Garda - Ponale

Cykeltur på ca 12,5 km. Först äter du din frukost i lugn och ro och sedan är det dags att hämta ut din cykel. Du kör från Torbole till intilliggande Riva del Garda och vidare till dalen Ledro via den gamla vägen Ponale. Du kommer att nå vattenfallen vid floden Ponale via tunnlar och passera befästningar från första världskriget. Denna rutt bjuder på vackra vyer över Gardasjön. Du tar samma väg tillbaka och väl tillbaka i Torbole lämnar du tillbaka din cykeln. Nu kan du passa på att slå dig ner på en av de trevliga uteserveringarna med en kopp kaffe, koppla av och sträcka på benen medan du njuter av din välförtjänta paus. Alternativt, och beroende på vilken tid du är tillbaka i Riva del Garda, kan du ta fylla på ditt vätskeförråd inne i stadens gamla centrum eller nere vid hamnen.

Dag 3 - underbara utsikter över Ledrosjön

Cykeltur på ca 31 km. Efter frukosten hämtar du återigen ut din cykel för i dag ska du få upptäcka Tremalzo's fantastiska cykelled. Underlaget blir blandat med ömsom asfalt och ömsom grus och rutten går som i en cirkel. Första biten fram till Ledrosjön är den samma som du gjorde dagen före. Du kommer till den lilla staden Pieve di Ledro och därifrån kör du den berömda Tremalzo leden från vilken du har en fantastisk utsikt över Ledrosjön, Gardasjön, Adamello och Brenta. Turen för dig tillbaka till Pieve di Ledro varifrån du kör tillbaka till ditt hotell.

Dag 4 - genom vinodlingar Torbole - Mori

Cykeltur på ca 12,5 km. Frukost i vanlig ordning och hämtning av cykel. Rutten, som i dag går österut, är lite lättare eftersom den går genom vinodlingar och kullarna från Torbole till Mori. På eftermiddagen blir det provsmakning av lokala produkter på en typisk agritur innan det är dags att köra samma väg tillbaka.

Dag 5 - en dag för avkoppling

I dag kan du ta det lugnt och själv bestämma hur din dag ska se ut. Du kan besöka Garda Thermae med sitt wellness spa och pool och som ligger ca 1,5 km från Torbole i Linfano. Eller så tar du dig ett dopp i sjön och unnar dig lite shopping eller besöker någon av de närliggande och trevliga städerna.

Dag 6 - Monte Velos ring

Cykeltur på ca 41 km. Du börjar dagen med frukost och en god kopp kaffe. Efter att du hämtat din cykel är det dags för dig att bege dig till Bolognano där du påbörjar en medelsvår cykelled vid Monte Velo. Rutten går genom ett vackert landskap, delvis på asfalterade vägar och delvis på grusvägar och går som en oval cirkel eller som namnet antyder som en "ring".

Dag 7 - hemresa

Efter frukosten har det blivit dags för dig att antingen bege dig vidare på nya spännande äventyr eller att vända näsan hemåt.

Priser och avreseinformation

Du ska söka på en vistelse med 6 övernattningar och du kan ankomma alla veckans dagar, under förutsättning att det finns platser lediga.

Priset inkluderar:
- Sex nätter på Hotel Geier i Torbole eller av liknande standard
- Parkering på hotellet
- Mountainbike dag 2,3, 4 och 6.
- Cykeln lämnas och hämtas varje dag mellan kl. 08.00-20.00, inom gångavstånd från hotellet
- Cykelhjälm
- Provsmakning av lokala produkter
- Broschyrer och kartor du behöver för att följa de utsatta leder som finns med i programmet

Priset inkluderar inte:
- Transport till och från Italien och till hotellet
- Transport i området (du har egen bil eller hyrbil)
- Övriga måltider och drycker
- Lokala skatter
- Övrigt som inte är nämnt under inkluderar

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map