Omdömen från Casa Sembenini

 
Casa Sembenini är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Sembenini är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Sembenini

Läs personliga omdömen av Casa Sembenini som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Sembenini. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Sembenini

Casa Sembenini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Sembenini
Trerumslägenhet Posta med 4 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Casa Sembenini

Casa Sembenini
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Sembenini
Tvårumslägenhet Goëthe med 2/4 sängar
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ulf med familj från Västra Frölunda i Sverige bodde på Casa Sembenini i Riva del Garda från den 15. till den 25. april 2011.

det har gått mycket bra och vi är väldigt nöjda med Riva del Garda som plats och utbudet där. Jag har ingen reseberättelse för vi var där för två av mina barn kappseglar optimist, Lake Garda Meeting som anordnas av Fraglia Vela Riva. Vi valde boendet för det låg nära klubben, det var fler från vår klubb Rörviks Segelsällskap RÖSS i Västra Göteborg som också bokadepå Casa Cembenini. Vi var först så det var 3 familjer som bokade efter mig. Eventuellt är vi många från klubben som är intresserade av att boka ett helt ställe nästa påsk 2012. Så har ni något till ca: 10 familjer som är centralt till bra pris får du gärna höra av dig.

När det gäller Casa var läget superbra för vårt ändamål. Lägenheten var bra till storleken fast lite märkligt blandning på inredning. Interiört störde vi oss bara på att det var mögel i bardrummet annars ok. Blev även störd på att de sålde ett parkeringskort för 9 dagar som jag betalade 45 EUR och inte utnyttjade alls, det fanns inga P-plaster lediga och jag fick stå på klubben gratis istället. Övriga gjorde inte samma misstag pga. mig.

Riva var den vackraste platsen jag varit på och vi kommer difinitivt att åka ner igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Kristina med sällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Casa Sembenini i Riva del Garda från den 15. till den 24. april 2011.

Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda. Bokningen via er fungerade utmärkt och ni hjälpte oss med att få tillträde till lägenheten senare än ert ordinarie avtal med lägenhetsinnehavaren. Det var en mycket trevlig fastighet. Kändes som man bodde i en lägenhet i gamla stan - inte den minsta hotellkänsla. Stort plus var den trevliga terassen - med den magnifika utsikten mot berget, det lilla kapellet och det lilla fortet. Då vi var 4 familjer som bodde på detta hotellet använde vi ofta terassen som samlingspunkt innan vi gick ut och åt på kvällen. Eftersom vi var där för att våra barn skulle segla kunde läget inte varit bättre. En kort promenad så var vi på kappseglingsområdet. Det var också mycket nära till 2 välsorterade och prisvärda livsmedelsaffärer - endast ett par minuters promenad. Riva del Garda i sig är ju en mycket trevlig och gemytlig ort. Lagom stor - inga större avstånd någonstans. Prisvärda restauranger med bra service. Trots att vi ofta var 25 personer gick det att gå till en restaurang och få bord till alla. Bemötandet från värdfamiljen var helt klanderfritt - de var flexibla och hjällpsamma.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 10 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Joachim med sällskap från Sollentuna i Sverige bodde på Casa Sembenini i Riva del Garda från den 29. juni till den 4. juli 2010.

Hej Katarina, Tack för all din hjälp allt gick kanon. Boendet är förstklassigt, mycket fräscht, rent och snyggt. Väldigt trevlig värdfamilj. Kan rekommenderas stort. Som tips kan jag ge till dom som har bil bege er något utanför stan och stanna vid någon restaurang där det bara Står italiensk registrerade bilar där är maten fantastisk och priserna bättre. Återigen en toppen semester och ett toppen ställe.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map