Omdömen från Casa Alpino

 
Casa Alpino är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Alpino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Alpino

Läs personliga omdömen av Casa Alpino som ligger vid Gardasj√∂n. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Alpino. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Lena med sällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Casa Alpino i Riva del Garda från den 21. till den 28. juli 2007.

Mycket trevligt. Otroligt vackert runt sjön och mysiga städer. Mycket fräsch lägenhet, vi bodde i en sex bäddslägenhet mittemot Casa Alpino. Ingen balkong, men stor välutrustad lägenhet med många fönster. Lugnt men ändå mkt centralt. Restaurangen var också trevligt. Kortare eller längre båttur på sjön, åk till Verona, ta med barn och ungdomar till Gardaland! Men det räcker också med sol och bad, vandra i gränderna och njuta av skönheter i sjön, bergen o staden. Rekommenderas. Nyckeltiden 15-17 kanske ska ses över, det var nog enda tiden på dagen som restaurangen ev var stängd. Nu var det inga problem för vi ringde och han kom med engång. + Mycket trevligt att boka via InItalia, kommer jag att göra fler gånger. Bra service när vi försökte boka lägenhet där det var fullt o fick alternativa förslag och efterbokningen få hem karta o beskrivning.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Lilian med familj från Sundbyberg i Sverige bodde på Casa Alpino i Riva del Garda från den 30. juni till den 7. juli 2007.

Hej, vi som bodde i lgh Casa Alpino, Riva del Garda är mycket nöjda med vårt boende och resmål. Lägenheten var ren och snygg. Ägaren trevlig och tillmötesgående. Köksredskapen är det vi kan klaga på....ingen visp fanns tex. Men vi hade ej planer att laga så mycket mat hemma så det var ok. Jag rekommenderar Casa Alpino. Boende mitt i staden, nära till allt ! Båthammnen, badstranden, affärer och restauranger. Tips: Ta båt ifrån hamnen till småstäderna längs Garda. En fantastisk syn med Dolomiterna i fond. Limoné är fint. Närmaste badstränder med badvakter ! i Riva del Garda, ren o snyggt. Bra lekpark fanns också. Ett bra resmål även för barnfamiljer. (Vi hade barnbarnet 2-år med) Hälsningar Lilian Lundin

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 1 Vuxen, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2005
Antal resande 7 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map