Hotell i Riva del Garda vid Gardasjön

Bellavista Hotel Deluxe Apartmernts

 
Bellavista Hotel Deluxe Apartmernts är inte tillgänglig i dagsläget
Bellavista Hotel Deluxe Apartmernts är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ja det kan knappt bli bättre, i alla fall inte för dig som vill bo mitt i stan och ändå alldeles intill Gardasjön. Hotellet har både bar och restaurang med terrass varifrån du kan njuta av utsikten samt ett Wellness med bland annat inomhuspool och bastu.

Du bor på första parkett

Man kan säga att hotellet ligger på första parkett, då det ligger ut mot vattnet. Staden har du "bakom" dig och du har ca 150 meter till torget, Piazza III Novembre med sina trevliga uteserveringar. Läget nere vid vattnet är populärt bland både turister som lokalbefolkningen så du kan förvänta dig liv och rörelse i din närhet.

I Riva del Garda kan du välja bland flera trevliga restauranger. Skulle du dock en dag vilja stanna kvar på hotellet så har de egen restaurang (pizzeria) med både nationella som internationella rätter på menyn. Du har möjlighet att njuta av maten utomhus, liksom din frukost som serveras mellan kl. 07.00-11.00. I hotellbaren kan du beställa drinken före och efter maten. Tänk bara på att i för och eftersäsong kan restaurangen hålla stängt, men eftersom du bor i mitt i smeten har du aldrig långt till en bra restaurang.

Läs mer om Bellavista Hotel Deluxe Apartmernts

Ett litet tillhörande Wellness

På hotellet finns ett litet Wellness i två plan på ca 190 m² med finsk bastu, turkisk sauna och liten pool (hot tub på 11 m² som håller 30 grader). Här finns även ett par maskiner för dig som vill svettas ut lite extra smat en solterrass där du kan vila ut efter dagens händelser. I Riva del Garda finns en "strand" och till denna tar det ca 10 minuter att gå.

Wellness håller öppet från kl. 15.00-20.00 och är från 16 år. För info gällande behandlingar hör med receptionen så hjälper de dig med allt det praktiska. Har du cykel med dig så finns det på hotellet ett cykelrum med möjlighet till upphäng.

Rummen är enkla

De 32 rummen är alla enkelt möblerade och går i glada färger som gult och blått. Möbleringen är som sagt basic och skulle vi bedöma enbart den hade hotellet fått 2,5 solar. Nu får den 3 solar p.g.a sitt läge. De är utrustade med Sat-TV, Wi-Fi, aircondition, kassafack (mot avgift) och badrum med dusch/kar samt hårtork. Arcondition ingår men om du önskar under 26 grader betalas en extra avgift på plats.

För att få köra fram till hotellet kan du endast ta Via San Francesco från Varco/Gate 2. Du måste meddela hotellet i god tid innan då bilen måste registreras innan du kan köra in i centrum. Parkering, mot avgift har du ca 300 meter från hotellet.

Rummen på Bellavista Hotel Deluxe Apartmernts

Dubbelrum

Enkelt möblerade rum på ca 21-26 m².

Dölj texten
 
 
search map