Semesterbostad i Riva del Garda vid Gardasjön

Aparthotel Bellariva Residence

 
Aparthotel Bellariva Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Aparthotel Bellariva Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Aparthotel Bellariva Residence ligger i ett grönt område nere vid Gardasjön, bara 10 minuters gång från Riva centrum och nära den stora båthamnen.

Den stora parken är offentlig och där finns en mysig strand. Under sommarperioden är området fullt av soldyrkande och badande människor, som njuter av alla vindsurfare.

Läs mer om Aparthotel Bellariva Residence

Lägenhetskomplexet med totalt 70 lägenheter är närmaste granne till Hotel Bellariva, där man också checkar in och äter frukost och middag. Gästerna kan använda hotellets faciliteter så som bar, restaurang / pizzeria och utomhus jacuzzi samt solstolar.

Aparthotel Bellariva Residence har totalt 20 tvårumslägenheter, som alla är riktigt snyggt och funktionellt inredda. De har alla balkong med utsikt mot sjön eller mot den stora gröna parken, som tillhör grannhotellet Du Luc, liksom det finns en privat övertäckt parkeringsplats till alla lägenheterna. Stället har en mycket trevlig atmosvär och perfekt läge i slutet på en stängd gata.

Det är daglig renöring i lägenheterna och man byter sängkläder och handdukar precis som på hotellet. Då priser och villkoren är de samma som på hotellet, är detta boende perfekt för par, som vill ha lite extra plats och önskar ha ett eget litet kök. Det passar självklart för barnfamiljer, som inte vill vara bunden till en hel vecka på samma ställe.

Tvårumslägenhet med 2 + 3 sovplatser
Lägenheterna har en liten en entré, bad med dusch och WC, ett mindre kök med 2 el-kokplattor, ugn och kylskåp, vardagsrum med bord och fyra stolar, soffa (kan bli en extra säng mot ett tillägg), TV samt alkov med våningssäng (mot tillägg) som kan skärmas av med förhänget (passar bäst till barn) och ett stort sovrum med dubbelsäng med TV. Passar bäst till barn eller vuxna som inte är så höga.

BEMÆRK ! - priserna gäller BARA för 2 personer. Om man är 3, 4eller 5 personer används de tillägg, som nämns som extra säng.

Dölj texten
 
 
search map