Agriturismo i Riva del Garda vid Gardasjön

Agriturismo Eden Marone

 
Agriturismo Eden Marone är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Eden Marone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Riva del Garda här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo Eden Marone ligger i utkanten av Riva del Garda uppe på en bergssluttning med utsikt över staden och sjön i fjärran. Huset ligger i slutet av en kort grusväg som slutar med en parkeringsplats.

Om du känner till de fina och välinredda agriturismerna i Toscana och Piemonte så kan du förvänta dig något helt annat här. Wania och hennes aktiva man har deras egen föreställning om vad en agriturism egentligen är och de har inrett deras liv och hus därefter. Här bor man på landet som de flesta verkligen bor på landet. Gräsmattan ligger inte välansad som på en golfbana, det finns inga smår prylar på rummen och ingen designer har inrett stället. Men familjen har gjort sitt bästa och har skapat hela stället själva. Trots att rummen är rätt tråkiga så är detta ställe riktigt härligt då man verkligen får en hemma känsla och man betraktas här som en vän på besök.

Läs mer om Agriturismo Eden Marone

Om det inte finns några fröjder för ögat så vägs detta upp av familjens restaurang var det serveras gårdens och granngårdens egenproducerade vin, olja, grönsaker och frukt. Och här sker saker och ting precis som hos en italiensk familj. restaurangen är mycket trevligare än rummen och när vädret tillåter så serveras det även ute på terrassen.

Det är sant att det finns en pool på gården men det är svårt att bli uttråkad här då området bjuder på många kulturella utflykter samt många naturupplevelser som hästridning, windsurfing, segelebåtar och mountainbike utflykter. Riva del Gardas ligger inte långt borta och den är riktigt bra att bada på under sommar månaderna.

De 15 rummen är som sagt lite tråkiga. Den typiska alpstilen har de hållt till det minimala. Alla rum har TV, balkong och badrum med toalett och dusch. Från balkongerna kan man inte se sjön.

Dölj texten
 
 
search map