Semesterbostad i Pinzolo i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence La Locanda

 
Residence La Locanda är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Locanda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Pinzolo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet är byggt i typisk alpstil och atmosfären är familjär. Här finns en bar samt gemensamma utrymmen som bibliotek där du kan slå dig ner. Alternativt kan du slå dig ner med din dryck i trädgården.

Du har en bra utgångspunkt

För dig som är aktiv finns hur mycket som helst att göra i området, som t.ex. vandra, cykla, klättra och fiska. Även golf och ridning är populära aktiviteter. Hör med receptionen så får du all den information du behöver.

Eftersom du bor med promenadavstånd från Pinzolo's centrum har du härifrån en bra utgångspunkt. Den närmsta restauarngen har du strax intill dig, och här gör de även pizzor. Fler matställen och barer har du inne i centrum. Om du vill låta bilen stå kan du hoppa på lokalbussen som stannar i närheten. Vi vill uppmärksamma dig om att du bor ut mot Viale Dolomiti som i vissa perioder kan vara trafikerad.

Läs mer om Residence La Locanda

Välj mellan lägenhet och hotellrum

Det finns möjlighet till både lägenhet och hotellrum på La Locanda. Stilen är rustik och typisk för området med synliga takbjälkar och mycket trädetaljer. På rummen har du TV, telefon, internet och badrum med dusch. Lägenheterna finns från 2 personer upp till 4. Dessa har faciliteter som TV, telefon, internet Adsl, kassafack och badrum med dusch/kar samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map