Hotell i Piazzo i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Locanda dello Scalco

Locanda dello Scalco ligger vid borgen bakom byn mitt på bilden
 
Locanda dello Scalco är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda dello Scalco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Sydtyrolen & Trentino Alto Adige här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta är helt rätt val för naturälskare som önskar romantiska ramar och alla dem som vill äta och dricka gott samtidigt som man sätter pris på smakfull inredning. Därför riktar sig stället framför allt åt par.

Njut av vinmarkerna på bergssluttningarna

Vid slutet av en återvändsgata utanför landsbyn Piazzo ligger detta sköna, avskilda lantställe med utsikt över vinmarkerna och bergssluttningarna. Värdparets anor dateras helt tillbaka till 1500-talet där de även var jordägare i området.

Läs mer om Locanda dello Scalco

Massor av historisk stämning

Locanda dello Scalco från 1681 är historiskt sett en del av borgen Castello di Segonzano (år 1216), var av det idag finns endast några ruiner kvar. Dessa elegant upplysta borgruiner bildar i sommarhalvåret ram runt olika kulturella initiativ och musikaliska arrangemanger.

Ät lokalt i smakfulla omgivningar

I den stämningsfulla restaurangen, inredd i en grotta, vilken tidigare fungerade som stall, serveras det ett rikt vin urval och italienska specialiteter i kombination med det lokala kök. Både bröd, pasta, bakverk och glass är alltsammans hemgjort efter urgamla recept. Här sätts det ära i användandet av kvalitets råvaror.

Utflykter och aktiv semester

I trädgården kan man koppla av och njuta av den sköna utsikten över den frodiga Cembra-dalens vinrankor. Området bjuder dessutom på flera pittoreska sjöar, som t.ex.Lago Santo blott 10 km bort, där möjligheterna finns för åtskilliga vandrarturer, om denna semesterform skulle locka. Annars ligger Trentos välbevarade historiska stadskärna endast ca. 25 km. bort. Det finns naturligtvis parkeringsplats på stället.

Noga renoverade rum

Själva huset är nyligen restaurerat med varsam och kärleksfull hand. Det finns 8 välinrettade rum med faciliteter som jacuzzi, hårfön, aromaterapi, telefon, satellit TV, minibar, safety box och internet. Alla rum är namngivna efter den färg som går igenom i rummets inredning. Man kan även ha med sig en liten fyrbent vän på Locanda dello Scalco. Ett av rummen är handikapp anpassat. Skillnaden på rumstyperna är att Comfort är större än Standard och har därför plats till en extra säng medan Superior har en privat, möblerad uteplats.

Dölj texten
 
 
search map