Hotell i Passo del Tonale i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Eden Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Eden ligger på huvudgatan i den relativt oupptäckta byn Stelvio, ca. 100 meter från centrum av den lilla skidorten Passo del Tonale. Passa Tonale är en skidort som ligger vid foten av nationalparken Stelvio och har ännu inte upptäckts av dem stora turistmassorna. På grund av detta är staden relativt lugn och du behöver inte stå ut med långa köer till skidliftarna. Dem flesta av de bostäderna i staden ligger faktiskt intill backarna så du behöver inte gå långt med skidorna. Här finns ett stort utbud av restauranger och after-ski barer.

Det solrika skidområdet där Passa Tonale ligger kallas Adamello Ski. Här hittar du mer än 100 km pist som lämpar sig för alla nivåer. De högsta pisterna sträcker sig mer än 3.000 meter upp, vilket garanterar snö på vintern.

Mysigt hotell med restaurang

Hotellet är familjeägt, mysigt och är inte speciellt stort. Du blir snabbt "du" med ägarfamiljen. Servicen är oformell och vänlig. Frukostbuffén består av både kakor, sötsaker och kontinental frukost. Den intas i restaurangen där du också äter din middag på kvällen. Menyn består mestadels av rätter från det italienska köket. Du kan få ditt morgonkaffe serverat i baren där du även kan njuta av en drink och ett litet mellanmål på eftermiddagen. I källaren finns ett förvaringsutrymme för skidor och utrustning, och du kan parkera din bil i närheten av hotellet. Om du behöver kontrollera din e-post eller läsa nyheterna kan du använda hotellets wi-fi som finns både i rummen och i allmänna utrymmen.

Läs mer om Eden Hotel

Små, enkla rum

Hotel Eden erbjuder totalt 26 enkla rum i alpin stil. Vissa rum har balkong men detta kan inte bokas utan blir en överraskning vid ankomsten. Alla rum har satellit-TV, telefon samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map