Hotell i Ortisei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Luna Mondschein

 
Hotel Luna Mondschein är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Luna Mondschein är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ortisei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger 300 meter från centrala Ortisei, en liten stad på en höjd av 1236 meter. Från staden finns det två liftsystem som tar dig till två olika skidområden: Seiseralm och Seceda. Seiseralm är ett oberoende skidområde med breda pister utan alltför många träd, vilket gör det till ett utmärkt område för familjer att åka skidor tillsammans. Själva staden är liten men erbjuder flera afterski-möjligheter med flera barer och restauranger. Hotellet erbjuder en shuttlebuss som går till skidliften, samtidigt som en offentlig stadsbuss stannar precis framför hotellet.

Ett komplett hotell

Hotel Luna Mondschein har i princip allt du behöver för att få en bekväm och komplett skid- eller fjällsemester. Stämningen är familjär och avslappnad och faciliteterna är av god kvalitet. Efter en intensiv dag ute i backarna är vi säkra på att du kommer uppskatta wellness området där det finns bastu, jacuzzi, inomhuspool och gym. Eller om du vill kan du faktiskt få kroppsbehandling eller massage. Wellness-området kan även användas för ren avkoppling. Du kan även nyttja rumsservice där du kan få serverat frukosten på rummet. Gratis wi-fi-anslutning håller dig i kontakt med dina vänner hemma.

Läs mer om Hotel Luna Mondschein

Värt att veta om Hotel Luna Mondschein

På Hotel Luna Mondschein finns det många fler utomhusaktiviteter än bara skidåkning. Till exempel, skridskoåkning, utflykt på snöskotrar och om sommaren är cykling och vandring mycket populärt i detta område. Tennisbana ligger precis intill om du vill svinga racket. Den mysiga bakgården är en perfekt plats att njuta av en drink i solen från en solbädd. Eller så kan du få serverat din cappuccino här när du vaknat och gör dig redo för dagens skidåkning.

Stämningsfull lounge och god restaurang

Inne på hotellet blir den lyxiga inredningen kompletterad av en bekväm lounge där du kan få en drink innan du går till sängs. På slutet av kvällen kan du dessutom njuta av en kopp te och lite nybakade kakor. Restaurangen är endast för hotellets gäster och här kan du beställa lokala och regionala rätter. En gång i veckan anordnas en tema-middag. Ankommer du i bil kan du parkera i garaget. Du kan lagra din skidutrustning i förvaringsrummet som står till förfogande.

Traditionella men ändå rymliga rum

Hotellet består av 42 sköna och komfortabla rum. Samtliga rum är utrustade med förvaringsbox, minibar, satellit-TV, wi-fi, telefon och balkong. Badrummet har antingen en dusch eller badkar och hårtork.

Rummen på Hotel Luna Mondschein

Dölj texten
 
 
search map