Hotell i Ortisei i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Alpenhotel Rainell

 
Alpenhotel Rainell är inte tillgänglig i dagsläget
Alpenhotel Rainell är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ortisei här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

“Gruß Got” ljuder det så snart du ankommer. Du är i Sydtyrolen, där det tyska språket är en del av kulturen. Reinellfamiljen tar emot dig med öppna armar och ser till att göra din vistelse så behagligt som möjligt. Du kommer snabbt att märka den varma gästfriheten och när tillfälle ges, tar familjen med sig sina gäster ut på en rundtur i skidområdet.

Alpenhotel Rainell ligger precis vid pisterna

Alpenhotel Rainell ligger ca. 400 meter från utkanten av byn Ortisei, på toppen av pisten, och det gör att du bokstavligen kan åka iväg på skidorna direkt utanför dörren. Skidliften ligger på cirka 200 meters avstånd från hotellet. Ortisei är en liten landsby som ligger på 1236 meters höjd över havet. Från byn har du två skidliftar att välja mellan, som för dig vidare till två skidområden i två olika riktningar; Seiseralm och Secenda.

Seiseralm är ett oberoende skidområde med stora platåer utan alltför många träd, vilket gör det perfekt till familjer som vill åka skidor tillsammans. Staden i sig är liten, men erbjuder bra afterski med barer och restauranger.

Läs mer om Alpenhotel Rainell

Njut av wellnesscentret efter en lång dag i pisterna

Alpenhotels kockar tar emot dig med ett leende och ett kök från Sydtyrolen efter en lång dag i pisterna. Och om du är den som vill ta hand om ditt välmående i trevliga omgivningar, så erbjuder hotellet också ett wellnesscenter, där du hittar både bastu, turkiskt bad, avslappningsområde, jacuzzi samt olika kroppsbehandlingar och massage. Vill du ta en liten simtur, kan du med fördel använda den offentliga poolen, endast 10 minuters promenad från hotellet.

Du kan under dagen använda dig av hotellets shuttlebuss, som kör in till staden, eller till skidliftarna. Alpenhotel Rainell erbjuder också en vacker trädgård samt en terrass där du kan njuta av förfriskningar i solen, men utsikt över de vackra bergen. Om du ankommer i bil, kan du ställa den på hotellets parkeringsplats. Alpenhotel erbjuder också wifi och skiddepositum till din utrustning.

Stora traditionella rum i alpstil

Alpenhotel Rainell är litet och har endast 27 rum. De är komfortabla och har alla balkong, sat-TV, minibar, telefon, värdebox och ett eget badrum med hårtork och dusch.

Dölj texten
 
 
search map