Hotell i Nalles i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel zum Rosenbaum

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel zum Rosenbaum är på alla vis en dröm. Inte bara den blomsterdekorerade fasaden och det mycket smakfulla inredningen – även restaurangen och poolen med utsikt till plantagerna närmar sig något man endast vågar drömma om. Hotellet ligger mitt i landsbyn Nalles med gångavstånd till både bageri och supermarket.

En enastående hotellupplevelse väntar

Här på stället är det ordning och reda, och man kan gott förbereda sig på en varm och gripande upplevelse i stämningsfulla omgivningar. Och maken till leende och vänlig personal tar vistelsen till en ny nivå. Hotellet trädgård är ytterst smakfull, mysig och inbjudande. Den fina träterrassen blir snabbt en favorit bland gästerna för en aperitif innan middagen eller bara till en timmes avkoppling.

Läs mer om Hotel zum Rosenbaum

Pool med utsikt till äppleplantager

Man finner inte många hotell i Dolomiterna med utomhuspool, men på Hotel zum Rosenbaum har de även utvändig pool. Den är ganska liten, men placeringen är helt perfekt och sidan om finner man solstolar på en fin liten gräsplätt. Poolen är uppbyggd av mosaik och faller harmoniskt in i landskapsbilden. Här finns också en utomhusdusch. Under gräsplanen finns det övertäckta parkeringen som hör till de gäster som bor i sviterna, medan de platser som inte är övertäckta är för gästerna i de övriga rummen (inkluderat i priset).

Smaklökarna kommer jubla

Vår varmaste rekommendation är att boka vistelse med halvpension eller i det minsta prova hotellets restaurang, ifall man väljer vistelse med frukost. Detaljerna är något extra och atmosfären intim bland de små borden. Har man tur får man stifta bekantskap med en viss ”krydderimästare” som gärna piffar till gästernas grönsaker med lokala örter och olivoljor från området. Maten i sig är välsmakande och både lokal och nationell. Väljer man vistelse med halvpension kan man normalt välja mellan två förrätter, huvudrätter och dessert - förutom salladsbuffén. Frukosten är också ett kapitel för sig själv. Den serveras som buffé och kan beroende på vädret inas inne eller ute på terrassen. Hotellets sans för mat, gourmet och måltider ligger djupt i blodet, eftersom hotellet ursprungligen blev byggt 1654 som ett bageri. Bageriet har blivit mindre med tiden och flyttat till grannbyggnaden, men finns fortfarande och har samma ägare och förser restaurangen med färskt bröd både till frukost och middag.

Många mysiga små miljöer

Förutom restaurangen finns det också en fin liten reception med infotek och hörna med lokalprodukter till försäljning. Därifrån kommer man vidare in till ett stämningsfull lounge med öppen spis och bar. Loungen gör sig fint som ett stopp på vägen upp till rummen eller innan eller efter man intagit sin middag i restaurangen. Det råder i det hela taget lugn och ro på hotellet, vilket även präglar den lilla landsbyn där trafiken är minimal.

Rummen på Hotel zum Rosenbaum

Dubbelrum delle Rose

Dessa fyra rum mäter ca. 19-24 m². De är alla utrustade med förvaringsbox, lcd satellit-TV, wi-fi och badrum med toalett och dusch. De har inte aircondition vilket det inte finns behov för i Dolomiterna. Två av rummen har privat balkong. Det finns inte plats för extra säng i dessa rum.

Dubbelrum delle Rose

Dessa fyra rum mäter ca. 24 m². De är alla utrustade med förvaringsbox, lcd satellit-TV, wi-fi och badrum med toalett och dusch. De har inte aircondition vilket det inte finns behov för i Dolomiterna. Två av rummen har privat balkong. Det finns inte plats för extra säng i dessa rum.

Suite alle Rose m. balkong

Dessa fyra rum mäter ca. 30-37 m². De är alla utrustade med förvaringsbox, lcd satellit-TV, wi-fi och badrum med toalett och dusch. De har inte aircondition vilket det inte finns behov för i Dolomiterna. Alla rummen har privat balkong. Det finns plats för en extra säng i dessa rum. Rumskategorierna skiljer sig i storlek och inredning - samt att sviterna har privat, övertäckt parkeringsplats.

Suite Sogno di Cirmolo m. balkong

Dessa fyra rum mäter ca. 30-35 m². De är alla utrustade med förvaringsbox, lcd satellit-TV, wi-fi och badrum med toalett och dusch. De har inte aircondition vilket det inte finns behov för i Dolomiterna. Alla rummen har privat balkong. Rumskategorierna skiljer sig i storlek och inredning - samt att sviterna har privat, övertäckt parkeringsplats.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Hotel Gasserhof

Bressanone, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Berghotel Miramonti

Tesero, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Berghotel

Sesto, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Dromaé

Ledrosjön, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Sigi & Albin

Bressanone, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

search map