Hotell i Nalles i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Boutique Hotel Zum Rosenbaum

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel zum Rosenbaum är på alla vis en dröm. Inte bara den blomsterdekorerade fasaden och det mycket smakfulla inredningen – även bistron och poolen med utsikt till plantagerna närmar sig något man endast vågar drömma om. Hotellet ligger mitt i byn Nalles med gångavstånd till både bageri och supermarket.

En enastående hotellupplevelse väntar

Här på stället är det ordning och reda, och du kan gott förbereda dig på en varm och gripande upplevelse i stämningsfulla omgivningar. Och maken till leende och vänlig personal tar vistelsen till en ny nivå. Hotellet trädgård är ytterst smakfull, mysig och inbjudande. Den fina träterrassen blir snabbt en favorit bland gästerna för en aperitif innan middagen eller bara till en timmes avkoppling.

Läs mer om Boutique Hotel Zum Rosenbaum

Pool med utsikt till äppleplantager

Du finner inte många hotell i Dolomiterna med utomhuspool, men på Hotel zum Rosenbaum har de även detta. Den är ganska liten, men placeringen är helt perfekt och sidan om finns det solstolar på en fin liten gräsplätt. Poolen är uppbyggd av mosaik och faller harmoniskt in i landskapsbilden. Här finns också en utomhusdusch. Under gräsplanen finns det övertäckta parkeringen som hör till de gäster som bor i sviterna, medan de platser som inte är övertäckta är för gästerna i de övriga rummen (inkluderat i priset).

Smaklökarna kommer jubla

Vår varmaste rekommendation är att prova hotellets bistro där atmosfären är intim bland de små borden. Har du tur får du stifta bekantskap med en viss ”krydderimästare” som gärna piffar till grönsakerna med lokala örter och olivoljor från området. Maten i sig är välsmakande och både lokal och nationell.

Även frukosten är ett kapitel för sig. Den serveras som buffé och kan beroende på vädret intas inne eller ute på terrassen. Hotellets sans för mat ligger djupt i blodet, eftersom hotellet ursprungligen blev byggt 1654 som ett bageri. Bageriet har blivit mindre med tiden och flyttat till grannbyggnaden, men finns fortfarande och har samma ägare. Bistron har öppet från tisdag till lördag och mellan kl. 18.00-20.00. Söndag och måndag håller den stängt.

Många mysiga små miljöer

Förutom bistron finns det också en fin liten reception med "infotek" och hörna med lokalprodukter till försäljning. Därifrån kommer du vidare in till en stämningsfull lounge med öppen spis och bar. Loungen gör sig fint som ett stopp på vägen upp till rummen eller innan eller efter du intagit din middag. Det råder i det hela taget lugn och ro på hotellet, vilket även präglar den lilla byn där trafiken är minimal.

Trevligt inredda rum och lägenheter

Du kan välja mellan olika typer av rum och har möjlighet att bo i lägenhet med självhushåll. Lägenheten är på ca 85 m² och tar mellan 2-5 personer. Här finns ett allrum med bäddsoffa, kök, sovrum samt badrum med dusch/kar. I lägenheten finns tvättmaskin och diskmaskin.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map