Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mittemellan de sydtyrolska städerna Bolzano och Merano ligger Nalles inbäddat bland äppelodlingar och majestätiska berg. Här i dalen har man fin utsikt till de omgivande Dolomiterna.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Klassisk by i Sydtyrol

Nalles (Nals på tyska) kommun är hem för ca. 1300 invånare. Det finns flera hotell i den relativt lilla byn. Troligtvis eftersom området är så vackert och en fin utgångspunkt för ett hav (eller berg) av utflykter. Från Nalles är det t.ex. endast 2 km till motorvägen som förbinder Bolzano och Merano, ca. 15 km till båda städerna. Byn är försedd med ett par supermarkets, en handfull restauranger, bageri, bank och post - allt det viktiga för semestern.

Läs mer om Nalles

Äpplen och berg sida vid sida

Nalles är känd för sin åkermark. Överallt finner man plantager med rosor, vinrankor och äppelodlingar som allt samman står i fin kontrast till de höga bergstopparna som präglar Dolomiterna. I september arrangeras varje år äppleveckorna (Le settimane delle mele) med bodar, provsmakningar, utflykter till äppelodlingar, vinprovningar och flera arrangemang på restaurangerna som kan få alla äpple-älskare att vattnas i munnen. Föredrar man sparris så har det sin egen festival i maj.

Dölj texten
 
 
search map