Hotell i Nago vid Gardasjön

Hotel Forte Charme

 
Hotel Forte Charme är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Forte Charme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Nago här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta enastående hotell ligger med en fantastisk panorama utsikt över Gardasjön och de omkringliggande bergen. Hotellet är ett utmärkt val för de som vill kombinera en avkopplande semester i lugna och vackra omgivningar och samtidigt ha flera utflyktsmål att välja mellan.

På hotellet finns det en fin pool med solterrass och utsikt över Gardasjön. Receptionen är öppen 24 h och erbjuder dessutom internet-point, förvaring av bagage, tvättservice mm. Hotellet har även egen restaurang med panorama utsikt som serverar lokala rätter för området, bar, hiss, parkering och garage samt konferensrum.

Läs mer om Hotel Forte Charme

Hotellet som ligger i det lilla samhället Nago högt ovanför Gardasjön och den välkända byn Torbole är enkelt att nå både från motorvägen och kustvägen nere vid sjön. På gångavstånd från hotellet finner man den genuina restaurangen Osteria Terrazze della Luna och på få minuter tar man sig med bil ner till Gardasjön och staden Riva del Garda med trevligt centrum vid vattnet.

De 62 rummen är uppdelade i två kategorier: classic och superior. Gemensamt för alla rummen är att de är utrustade med privat balkong eller terrass, aircondition, satellit-TV, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch och hårtork.

- Classicrum: Eleganta och bekväma rum på ca. 15-17 m² med balkong eller terrass, satellit-TV, telefon, förvaringsbox, minibar, aircondition samt privat badrum med dusch, hårtork och toalett.
- Superiorrum: Ljusa moderna rum på ca. 16-20 m² med balkong och sjöutsikt, satellit-TV, telefon, förvaringsbox, minibar, aircondition samt privat badrum med dusch, hårtork och toalett.

Dölj texten
 
 

Liknande ställen

Hotel Du Lac

Limone sul Garda, Lombardiet

Hotel Luise

Riva del Garda, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Garda Sporting Club Hotel

Riva del Garda, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

search map