Hotell i Nago vid Gardasjön

Garda Hotel Forte Charme

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta hotell passar dig som vill kunna kombinera en avkopplande semester i lugna och vackra omgivningar med möjligheten till flera härliga utflyktsmål och vandring. Men framför allt är detta ett hotell för dig som uppskattar härliga vyer och en vacker natur.

Lata dagar vid poolkanten

På hotellet finns det en fin liten pool med solterrass och utsikt över Gardasjön, så klart. Den perfekta platsen att varva ner på efter en händelserik och aktiv dag. Du kan också välja att slappa i bastun då här finns ett litet wellness.
I baren kan du beställa något gott att dricka och hotellet har även egen restaurang med panoramautsikt, som serverar lokala rätter för området. Med andra ord, så behöver du inte ge dig ut igen för att stoppa något gott i munnen.

Läs mer om Garda Hotel Forte Charme

Högt ovan Gardasjön

Hotellet som ligger i det lilla samhället Nago högt ovanför Gardasjön och den välkända byn Torbole är enkel att nå både från motorvägen och kustvägen nere vid sjön. På gångavstånd från hotellet ligger den genuina restaurangen Osteria Terrazze della Luna och på få minuter tar du dig med bil ner till Gardasjön och staden Riva del Garda. Här har du ett trevligt centrum med trånga gator, flera butiker och matställen. Slå dig gärna ner med något gott att dricka eller en god glass på ett av torgen som ligger nere vid vattnet.

Se din omgivning på två hjul

Att cykla runt Gardasjön är en mycket populär sysselsättning. Antingen har du med egen cykel, förvaring (låst) finns på hotellet. Eller så hyr du en el-cykel på plats, efter tillgänglighet.
Fler faciliteter är reception, öppen 24/7, internet-point, förvaring av bagage, tvättservice, hiss, parkering och garage mot en kostnad. Hotellet erbjuder en shuttlebuss från Nago till Torbole och tillbaka. Hör med receptionen vad som exakt gäller. Varje eftermiddag hålls en s.k. "tea-time" på hotellet.

>Fina rum med komfort

De 62 rummen är uppdelade i olika kategorier. Gemensamt för alla rummen är att de är utrustade med privat balkong eller terrass, luftkonditionering, sat-TV, minibar, kassafack samt badrum med toalett, dusch och hårtork. De rum som heter Classic plus har lateral utsikt över trädgården eller poolen och de som enbart heter Classic har utsikt mot bergsväggen (tätt inpå).

Läs om rummen på Garda Hotel Forte Charme

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map