Hotell i Nago vid Gardasjön

Club Hotel Atlantic

 
Club Hotel Atlantic är inte tillgänglig i dagsläget
Club Hotel Atlantic är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Nago här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Club Hotel Atlantic ligger utanför Nago på en plats med utsikt över Torbole sul Garda som är den naturliga nordliga porten till Gardasjön. Hotellet ligger ibland lugna och sköna omgivningar även om huvudvägen som leder till Torbole (1,4 km) går utanför. Dessutom har man ändast 200 meter till närmaste shoppingmöjligheter.

Hotellet öppnade 2001 och har totalt 60 rum. Här finns en härlig pool med utsikt över sjön (öppen från maj till september), TV-rum, bar, parkeringsplats och garage samt restaurang med utsikt över sjön. Restaurangen är öppen både för hotellets gäster och utomstående. Fler restauranger finns på gångavstånd.

Läs mer om Club Hotel Atlantic

Rummen är snyggt och trevligt möblerade precis som resten av hotellet. De har alla aircondition (från juni till september), balkong med panorama utsikt, telefon, minibar, satelit-TV, förvaringsbox och badrum med toalett och dusch samt hårtork.

Dölj texten
 
 
search map