Omdömen från Upplev sommaren i Dolomiterna i 8 dagar

 
Upplev sommaren i Dolomiterna i 8 dagar är inte tillgänglig i dagsläget
Upplev sommaren i Dolomiterna i 8 dagar är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Madonna di Campiglio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Upplev sommaren i Dolomiterna i 8 dagar

Läs personliga omdömen av Upplev sommaren i Dolomiterna i 8 dagar som ligger i Skiferie Italien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Upplev sommaren i Dolomiterna i 8 dagar. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Aktiv avslappning

Jättehärlig vecka med massor av möjligheter för att uppleva vacker natur och träna benen! Vi hade de sk Dolomiterkortet och det gjorde att vi varje dag kunde välja olika vandringsleder i bergen och svårighetsgrader.Vi tog linbanan upp , vandrade, åt lunch och vandrade lite till. På eftermiddagarna slappnade vi av i SPA:et, så vi var helt klara till den goda 4-rätters meny som väntade till middagen.

Madonna di Campiglio som semester-destination

Oplev sommeren i Dolomitterne i 8 dage
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Upplev sommaren i Dolomiterna i 8 dagar
Paketresa 7 nätter i dubbelrum

Vi fick ett rum på under taket på den översta våningen. Fönstren var inte så högt placerade, utan de var i knä och midjehöjd, så vi saknade ett riktigt fönster och hade helst velat ha en balkong. Samt att det fanns inga stolar där man kunde sitta bekvämt och läsa, i vårt rum bar det en fin träpall/stubbe och en puff som stol vid skrivbordet. Det var lite väl "torftigt" när man ska bo där en hel vecka
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map