Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Spinale

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Med en vistelse i Madonna di Campiglio får du inte bara tillgång till ett skidområde utan åtta stycken, nämligen det som tillsammans bildar Skirama Brenta med totalt 290 km pister, varav 170 km är blå pister, 121 km röda pister och 62 km svarta pister. Moderna liftar förbinder området med en höjd på max 3000 meter vilket innebär snögaranti. Området är perfekt för erfarna skidåkare liksom nybörjare. Staden är livlig och erbjuder ett centrum med flera pizzerior, restauranger, kaffe-barer och lyxiga butiker.

När snön smälter och våren smyger fram ändrar sig staden och öppnar upp för alla former av utomhussporter som mountainbike, cykling och vandring.

Upplev hotellets sköna atmosfär

När du först träder in på Hotel Spinale kommer du omedelbart känna den varma atmosfären som lätt får dig att känna dig som hemma. Det kan vid första anblicken upplevas som ett traditionellt skidhotell, men tittar du lite närmare kommer du se den moderna twist hotellet har. En vistelse här innebär att du får den service och dem faciliteter du har behov för. Wellness-området är utmärkt för avkoppling och ladda batterierna efter långa dagar i backarna. Här kan du varva ner med inomhuspool, bastu, turkiskt bad eller bränna kalorier i gymmet eller rent av bara njuta av en skön massage.

Läs mer om Hotel Spinale

Lokal restaurang och kul för barnen

Det stora lokala matstället som kallas "stubbe" erbjuder en trevlig mötesplats för att njuta av en drink innan du intar kockens vällagade specialiteter. Efter att ha intagit frukosten från den näringsrika buffé kan du njuta av en solig stund på terrassen innan du hoppar på skidorna och ger dig ut i backarna. Dina barn kommer gärna resa med då det finns massor av kul och spel i kids club med aktiviteter och underhållning.

Övriga faciliteter

Bland andra faciliteter finner du gratis internet, uppvärmd skidförvaring (som på sommaren kan användas för cyklar) och hotellets egna flerspråkiga skidlärare som kan lära dig det mesta om skidåkning.

Rymliga rum

Hotellet erbjuder totalt 61 rum som alla är inredda i inbjudande klassisk stil. Samtliga rum är utrustade med satellit-TV, telefon, minibar, förvaringsbox, badtofflor, badrockar, hårtork och trådlöst internet, wi-fi. De flesta rummen har balkong.

Läs om rummen på Hotel Spinale

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map