Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Chalet Del Sogno

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Perfekt läge

De kan knappt föreställa dig ett bättre läge när det kommer till skidsemester: här bor du endast 25 meter från Spinale-liften, vilket gör att det är möjligt att åka skidor från det du träder ut från dörren. Om du vill ta dig till Madonna di Campiglios centrum, behöver du bara promenera 250 meter ner längs vägen. Och du befinner dig endast 3 minuters promenad från den vackra sjön Laghetto di Campiglio som du gott kan njuta av också på vintern då det ofta avhålls spektakulära händelser på isen som täcker sjön.

Härlig liten bergsby och kilometervis av pister

Den trevliga lilla bergsbyn Madonna di Campiglio ligger på 1550 meters höjd, och består av två livliga gator med bra pizzerior, restauranger, espresso-barer och butiker.

Madonna di Campiglio ligger i skidområdet Skirama Brenta, som består av mer än 290 km pist, av vilka 107 km är blå och 121 km är röda. 114 skidliftar förbinder dalarna med bergstopparna och höjderna varierar mellan 800 meter över havet till 3000 meter över havet. Området passar både till nybörjare och erfarna skidåkare. Både om sommaren och om vintern finns en massa möjligheter till utomhusaktiviteter, exempelvis cykling och vandring.

Avstånd:
- Pister: 250 meter
- Centrum: 250 meter
- Skidskola: 200 meter

Läs mer om Hotel Chalet Del Sogno

Ett charmigt och hållbart koncept

Hotel Chalet del Sogno är inte bara ett "allmänt" femstjärnigt hotell. Det är certifierat ekologiskt, tack vare dess biodynamiska arkitektur och reducerade inverkan på den omgivande miljön. Men detta hållbara koncept betyder inte att du behöver kompromissa med dina förväntningar på hög servicenivå, komfortabla faciliteter och en lyxig semester i bergen.

Skäm bort dig själv med spa och wellness

En av möjligheterna du har efter en dag ute i backarna, är att hämta ny energi i hotellets spa- och wellness-avdelning. Här hittar du en inomhuspool med jetströmmar till vatten-aerobics, två bastu, turkiskt bad och gym. Avslappningsrummet är utrustat med vattensängar, och om du önskar det, kan du beställa skönhetsbehandlingar och rogivande massager.

Gourmet-restaurang med regionala frestelser

När det går mot kvällen, har du säkert lust till att beställa bord på gourmet-restaurangen Due Pini, där det råder en varm och skön atmosfär. Här kan du njuta av regionala rätter. Innan middagen kan du inta din aperitif i den trevliga "stube". På morgonen kan du se fram emot den rika frukostbuffén, som bjuder på ett stort urval av ekologiska produkter som framförallt kommer från lokala lantbruk.

Det stilla läsrummet med den varma inredningen är det perfekta stället att sluka en bra roman och slappna av.

Du har naturligtvis tillgång till gratis wifi. Gratis parkering hittar du ca 600 meter från egendomen och din skidutrustning kan du förvara i uppvärmda skidskåp.

Inga rum - endast sviter

Totalt har hotellet 18 stilfulla och rymliga sviter. Sviterna har olika storlekar, beroende på vilken typ du väljer. Några av sviterna har balkong. Som minimum har alla sviter wifi, minibar, värdebox, sat-tV, allergivänliga madrasser, möjlighet för kuddmeny, walk-in-closet, och privat badrum med dusch och bubbelbad.

Rummen på Hotel Chalet Del Sogno

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map