Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Chalet Del Brenta

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vackert läge och många möjligheter

Den lilla och moderna staden Madonna di Campiglio är en plats dit italienarna själva åker både under vintern som sommarhalvåret. Chalet del Brenta ligger endast 5 minuters promenad från centrum (300 m), och är ett hotell där komfort står i fokus för semesterupplevelsen. Om du drömmer om en semester med många möjligheter, har du kommit till rätt ställe.

Underbara skidmöjligheter

Madonna di Campiglio är en av de orter som hör till det stora skidområdet Skirama Brenta. Det är ett mycket stort område med 290 km pist. Pisterna är förbundna med 114 lifter, och från dalen - som ligger på 800 meters höjd - kan du komma upp till de högt belägna pisterna på hela 3000 meters höjd över havet. Som du säkert kan räkna ut, säkrar detta massor av naturlig snö under vintermånaderna.

Orten är en av de vackrare i området, och består av två stora gator med charmiga och trevliga torg, där du hittar espresso-barer, restauranger och butiker som säljer autentiska, regionala produkter. Afterski-livet kommer inte göra dig besviken, då här finns massor av barer och nattklubbar att välja emellan. Från hotellet kan du nyttja shuttlebussen för att komma till centrum eller till liftarna.

Fantastiskt även på sommaren

Men orten och Chalet del Brenta bjuder på mer än så och hotellet passar dig bra som vill tillbringa sommaren uppe i bergen. Här finns fina områden som är lämpade för vandring, cykling och klättring. Eftersom du bor så pass centralt har du både bar och restaurang inom kort promenadavstånd, när du känner för att variera dig lite. Annars kan du ju alltid stanna kvar på hotellet som erbjuder de båda.

Få ny energi i hotellets spa

Hotel Chalet del Brenta har 4 stjärnor, som de absolut lever upp till. Här hittar du härliga rum, ett gastronomiskt kök och ett skönt wellnesscenter. När du kommer tillbaka efter en dag på skidor eller en lång vandringstur finns det inte något bättre än avkoppling för kropp och själ. Spa:et erbjuder ångbad, bastu, relax-område, gym och naturligtvis massage och skönhetsbehandlingar (mot tillägg). Inomhuspoolen är rätt liten, men tillräckligt stor för att du och dina barn ska kunna njuta av en avslappnande simtur.

Det är gratis inträde till SPA-avdelningen men du måste köpa ett kit på plats d.v.s en bag med badrock och slippers som du tar med dig när det är dags.

Läs mer om Hotel Chalet Del Brenta

Ät gott i restaurangen och slappa i lounge-baren

Restaurangen bjuder på en fantastik frukostmeny, och om kvällen kan du gott njuta av en 4-rättersmeny. En gång i veckan hålls en galamiddag - om du vill vara med på denna, så fråga i receptionen.

Loungebaren är det perfekta stället att koppla av i, och njuta av varandras sällskap om kvällarna. Och om du vill byta miljö, kan du ta med dig drinken till det gemensamma allrummet där det också finns en eldstad. Därutöver har hotellet Wi-Fi, hiss och parkeringsgarage som du kan använda mot extra tillägg.

Stilfulla och rymliga rum

Hotel Chalet del Brenta har 56 sköna och stilfulla rum. Stilen är en blandning av regional, alpin och mer modern stil. Du kan välja mellan olika rumstyper, bland annat familjerum, och alla har Wi-Fi, telefon, Sat-TV, minibar, hårtork, tofflor och privat badrum med dusch eller badkar.

Läs om rummen på Hotel Chalet Del Brenta

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map