Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Hotel Bonapace

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Nära centrum och skidliften

Det trevliga, gästfria, 3-stjärniga hotellet Hotel Bonapace med hotellrum och lägenheter har varit i samma familjs ägo i över 100 år. Läget är idealt, endast 150 meter från Spinale-liften, och 3 minuters promenad till Madonna di Campiglios trevliga centrum.

Hotellet var till en början ett litet B&B som tog emot folk på genomresa (till fots) på väg mot Venedig eller vidare genom Italien. Det ligger i en lugn del av Madonna di Campiglio.

Massor av möjligheter till rolig afterski

Den lilla bergsbyn Madonna di Campiglio ligger på 1550 meters höjd över havet, och består av två livliga gator med härliga torg, espressobarer, restauranger och butiker. Efter klockan 20 är det framförallt italienare som äter på de lyxiga restaurangerna. Även om det är en liten stad, finns här många trendiga restauranger, klubbar och diskotek - så du kommer inte att ha tråkigt när din dag i backarna är över.

Stort urval av pister

Madonna di Campiglio ligger i skidområder Skirama Brenta, som har mer än 290 km pist, av vilka 107 km är blå, och 121 km är röda. 114 skidliftar förbinder dalen med bergstopparna, och leder dig mellan 800 och 3000 meter upp i höjden. Både på sommaren och på vintern kan du kasta dig ut i ett stort antal utomhusaktiviteter, såsom cykling och vandring.

Avstånd:
- Centrum: 350 meter
- Skidlift: 250 meter

Läs mer om Hotel Bonapace

Ett 3-stjärnigt hotell som har allt

Det lilla, familjedrivna, hotellet har en trevlig atmosfär och här finns bra med komfort till alla som tycker om bergen. På morgonen kan du välja mellan många olika kalla och varma produkter till frukost, vilket ger dig en massa energi till dina första timmar i backarna. Om du önskar halvpension, bjuder restaurangen på god mat med färska produkter. Köket är en blandning av rätter från Medelhavsområdet och Trentino. Du kan också äta a la carte här.

Njut av spa:et - och ta med barnen

Alla gäster har tillgång till Hotel Bonapaces spa-avdelning, där du hittar en uppvärmd inomhuspool, en finsk bastu, turkiskt ångbad, gym och avslappningsområde. Även barnen är välkomna till spa-avdelningen. I de flesta fall, kommer barnen dock högst troligen att föredra inomhuspoolen framför övriga faciliteter. Till barnen erbjuder hotellet också ett spelrum och ett litet TV-rum, där det visas Disneyfilmer.

Slappna av i trädgården och i baren

Den härliga trädgården och den trevliga baren är två platser där du kan njuta av en förfriskning och prata om dagen med dina resekompanjoner. Om du ankommer i bil, finns det goda möjligheter att parkera runt om hotellet. Föredrar du garaget, tillkommer en extra kostnad. Wifi finns i alla gemensamma områden. Din skidutrustning kan du bevara i ett rum med låsbara skåp.

Traditionella rum och lägenheter

Hotel Bonapace har 34 rymliga rum, dekorerade och möblerade i klassisk tyroler-stil. De flesta rum har balkong med en vidunderlig utsikt över bergen. Rummen har plats till upp till 4 personer, och har alla sat-TV, värdebox, internet via kabel, telefon, minibar och privat badrum med dusch och hårtork.

Läs om rummen på Hotel Bonapace

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map