Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Golf Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ursprungligen byggdes Golf Hotel Campiglio som en jaktstuga år 1895. Idag är det ett av de fem-stjärniga pärlor du kan tillbringa din semester på i den fashionabla skidorten Madonna di Campiglio. Hotellet ligger mittemot skidliften som återfinns endast 100 meter bort. Ifall du aldrig varit i Madonna di Campiglio, låt oss berätta lite om det:

5-stjärnigt boende i exklusiv skidort

Madonna di Campiglio är en "high end" skidort i Dolomiterna där du hittar en livlig stämning och mer italienska än utländska resenärer. Den lilla, eleganta skidorten i bergen ligger på 1.550 meters höjd och består av två livliga gator med massor av härliga torg, restauranger, espresso-barer och affärer. Efter ca. kl. 20:00 är det främst en italiensk publik du hittar på de mer exklusiva restauranger. Det finns en hel del trendiga restauranger, barer och nattklubbar att välja mellan i Madonna di Campiglio under säsongen. Du kan festa långt in på natten om du har energi efter en dag med skidåkning.

Som gäst på Golf Hotel Campiglio ligger Skirama Brenta vid dina fötter

Madonna di Campiglio ligger i skidområdet Skirama Brenta med över 290 kilometer pist, varav 107 km är blå och 121 är röd. 114 skidliftar förbinder dalarna till de högsta punkterna, med en höjd som varierar mellan 800 och 3.000 meter. Området lämpar sig för skidåkare på alla nivåer, från nybörjare till erfarna utförsåkare. Både sommar och vinter kan du kasta dig ut i ett överflöd av utomhusaktiviteter, såsom cykling eller vandring. Bredvid Golf Hotel Campiglio hittar du en fin golfbana med 9 hål där du kan spela under säsongen, med utsikt över det spektakulära Brenta Massif.

Läs mer om Golf Hotel

Inte bara för dig som älskar golf

Namnet på hotellet antyder kanske att du bara är välkommen om du spelar golf. Det är verkligen inte fallet. Många av gästerna på Golf Hotel Campiglio bor här för flera andra orsaker än golfspel. Till exempel för att hålla en vandringssemester om sommaren eller skidåkning på vintern. Dess centrala läge innebär att du har bekväm tillgång till flera kilometer pist både vinter och sommar. Dessutom omfattar de 5 stjärnorna bland annat två restauranger; en mer formell och en "stube", som är mer informell och mer passande att äta med barn. Du finner även en amerikansk bar och det moderna SPA erbjuder många möjligheter för avkoppling om eftermiddagen eller kvällen.

Golf Hotel Campiglio är för dig som älskar wellness

Det stora wellness-området på Golf Hotel Campiglio består av bastu, panoramisk inomhuspool, turkiskt bad, relaxrum, gym, jacuzzi och flera möjligheter för skönhetsbehandlingar och massage. Från spa:et kan du även beundra en fantastisk utsikt över bergen medan du kopplar av och skämmer bort dig själv.

Flera faciliteter och tjänster

Golf Hotel Campiglio har många flera faciliteter och tjänster än dem vi nämnt ovan. De kommer alla bidra till att göra din semester ännu mer bekväm. Hotellet har också tänkt på dina barn och skapat ett lek och spelrum där de kan ha kul med andra barn. Din skidutrustning kan du förvara i skiddepån med förvaringsskåp och det finns även en skidskola på hotellet. Wi-Fi har du fri tillgång till både i allmänna utrymmen och på rummet. Att parkera bilen är också gratis.

Inbjudande rum i alpin stil

Golf Hotel Campiglio erbjuder 109 eleganta och rymliga rum. Alla rum är utrustade med en-suite badrum och de flesta har balkong med utsikt över bergen. Nästan alla rum har utsikt mot Brenta Massif och golfbanan. Dessutom har alla rum satellit-TV, minibar, förvaringsbox, telefon, Wi-Fi samt eget badrum med toalett, dusch eller badkar.

Läs om rummen på Golf Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map