Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Cristal Palace Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Vackert läge och ett stort urval av pister

Cristal Palace ligger i vackra omgivningar, 200 meter från skidliftarna och Pradalago-pisterna. Butikerna och restaurangerna i centrum av staden ligger cirka 600 meter bort, men du har också möjlighet att ta hotellets shuttlebuss till centrum och liftarna. Cirka 500 meter från hotellet hittar du sjön Laghetto di Campiglio, som på vintern är omgjort till skridskobana.

Hotellet ligger i den lilla staden Madonna di Campiglio, och är omgivet av skidområdet Skirama Brenta. Här bor du på 1550 metershöjd, och totalt täcker området cirka 290 km sammanhängande pister, som passar skidåkare på alla nivåer.

I stadens centrum hittar du två livliga gator med restauranger, espressobarer och lyxiga butiker. När sommarhalvåret börjar, förvandlas staden till ett sportigare ställe, där du har många möjligheter till att utöva bergsbestigning, cykling och vandring.

Under vinterhalvåret är det extra bra att boka rum på Cristal Palace, då detta ger 35 % rabatt på ditt liftkort.

Avstånd:
- Pradalago-pisterna och liften: 200 meter
- Sjön och skridskobanan: 600 meteri
- Centrum: 600 meter
- Spår till längskidor i Campo Carlo Magno: 3 km
- Skidbuss: arrangeras av hotellet

Luta dig tillbaka och njut av livet

Hotel Cristal Palace kommer otvivelaktigt behaga alla dina sinnen och ge dig all den komfort som du kan önska dig på en semester. Här saknas inget vad gäller faciliteter och tjänster. Efter en skön dag i backarna, eller efter att ha vandrat i bergen, har du många möjligheter till att njuta av resten av dagen och kvällen.

Här finns en trevlig lounge-bar, en biograf, ett TV-rum med ett "hemmabio-system" och en "cigarr-lounge". När hungern anmäler sig, kan du besöka restaurangen och dess terrass med panoramautsikt över Madonna du Campiglio, vid sidan om den andra, lite mindre a la carte restaurangen Osteria del Circo. Det internationella köket blir perfekt tillagat av kocken, och den del av veckan kan du njuta av en typisk Trentino middagsbuffé. Till barnen finns här en miniklubb och ett spelrum, som ser till att underhålla barn upp till 12 år.

Livsnjuteri i wellness-centret

Om du behöver fler anledningar till varför Cristal Palace är ett härligt ställe att spendera semestern på, så kan vi också framhäva det stora wellness-centret som är utrustat med en uppvärmd inomhuspool, jacuzzi, fotmassage, bastu (både inne och ute), ett gym samt möjligheter till skönhetsbehandlingar.

Läs mer om Cristal Palace Hotel

Du kan förvara din skidutrustning i uppvärmda skåp, hotellet erbjuder övertäckt parkeringsgarage med valet-service, och det finns gratis wifi på hela hotellet.

Eleganta och rymliga rum

Hotellet har 61 rum, som alla är designade i en modern och varm alpstil. De flesta rummen har balkong, och därutöver har de som minimum: sat-TV, litet skrivbord, telefon, gratis wifi, minibar, värdebox, extraordinär panoramautsikt över bergen samt privat badrum med dusch och hårtork.

Läs om rummen på Cristal Palace Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map