Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Casa Del Campo Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här finns bar och restaurang

Även om du inte har så långt till närmsta restaurang kan det vara skönt att i ibland inte behöva ge sig i väg alls. Den goda drinken före eller efter maten beställer du i baren. Inte långt från hotellet finns även en liten matbutik, och ännu större utbud har du så klart i närliggande Madonna di Campiglio. Önskar du låta bilen stå och är här under sommarhalvåret kan du ta dig fram på cykel. Hotellet hyr ut efter tillgänglighet, om du inte har med din egen förstås. Lokala transportmedel har du inom kort avstånd.

Att Casa del Campo Hotel är omtyckt råder det ingen tvekan om och hotellet får bra bedömning av sina gäster. Så även maten som serveras, de rymliga rummen och den trevliga personalen. Med andra ord precis så som vi vill ha det på vår semester. Men det är kanske inte så märkligt då hotellet drivs av den historiska familjen Lorenzetti som har fler hotell, affärer och restaurang i Madonna di Campiglio.

Läs mer om Casa Del Campo Hotel

Ski in and ski out

Casa del Campo Hotel, som ligger 1682 m ö h, är ett omtyckt hotell speciellt för de som är här för att åka skidor. Den närmsta skidliften har du endast ca 10 meter bort och du har ca 50 m till cross-country skiing. Pradalago Express ligger ca 1,6 km bort och Zeledria Express ca 1,4 km. Till Spinale Express är det 1,9 km. Nube d’Argentos skidliftar samt en busshållplats med förbindelser till Trento och Malé ligger ca 200 meter bort. Skidpass och liftkort kan du köpa på hotellet och skidförvaring finns.

Ett hotell även för sommargäster

Att komma hit på sommaren är också något som många älskar. Och här finns massor att göra, allt från trekka, hika, cykla, paddla kanot m.m. Strax intill hotellet ligger Golf Club Campo Carlo Magno, om du känner för att svinga klubban lite.

Här finns familjerum

På hotellet finns det allt från enkelrum till familjerum (med extrasängarna i bäddsoffa och en del med snedtak). Utsikten kan variera och du har antingen vy ut mot skogen eller bergen. Stilen är typisk med en hel del trädetaljer och de är mellan 25-28 m², d.v.s rymliga och komfortabla, antingen med dubbelsäng eller s.k. twinbäddar.

De är utrustade med fri Wi-Fi, Sat-TV, telefon, kassafack, hårtork och minibar. I badrummet har du dusch eller badkar med hydromassage och chromterapi. Rummen har balkong.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map