Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Carlo Magno Hotel & SPA Resort

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Fantastisk utsikt och vidunderliga naturomgivningar

Du bor i Campo Carlo Magno, 2 km från centrum av Madonna di Campiglio, och cirka 400 meter från skidliftarna Grosté och Pradalago. Pisterna, som passar mycket bra till barn och/eller nybörjare, hittar du precis utanför ditt hotell, och alla dessa pister är tillgängliga till skidor, eller med shuttlebussen (gratis) som hotellet står för.

Campo Carlo Magno ligger på 1700 meters höjd över havet, och bjuder på en spektakulär panoramautsikt över Brenta-Dolomiterna. Carlo Magno Hotel & SPA Resort har framsidan mot Campo Carlo Magno-solfbanan, och på sommaren har du direkt tillgång till vandringsleder som för dig ut till vidunderliga vattenfall och sjöar.

290 kilometer pist och ett trevligt centrum

Hotellet ligger precis utanför den lilla staden Madonna di Campiglio, och är omgivet av skidområdet Skirama Brenta. Detta område har inte mindre än 290 km sammanhängande pister, vilka passar till skidåkare på alla nivåer. Stadens centrum består av två livliga gator med ett par trevliga torg, där du hittar restauranger, espressobarer och lyxbutiker. På sommaren ändrar atmosfären sig märkbart och den lilla staden förvandlas till en annorlunda sportig stad, där du kan kasta dig ut över sommarens aktiviteter, såsom cykling och vandring.

Avstånd:
- Centrum Madonna di Campiglio: 2 km
- Pister: 400 meter
- Shuttlebuss: Arrangeras av hotellet

Läs mer om Carlo Magno Hotel & SPA Resort

Barnen har det fantastiskt på Carlo Magno Hotel & SPA Resort

Hotellet är fullt av traditionell alp-stämning, och är perfekt till familjer med barn. Utöver nybörjarpisterna precis utanför hotellet, kan barnen sysselsätta sig med mini-klubb, lekrum och en inomhuspool med rutschkana speciellt till barnen. Restaurangen bjuder på en rik frukostbuffé och på kvällarna kan du äta dig mätt på middagsbuffén som övervägande består av lokala rätter. Om du har lust att äta från en a la carte-meny så kan du besöka den andra restaurangen på stället, Osteria, där det också finns en speciell restaurang för barnen.

Fördjupa dig i en bra bok i läsrummet

Du kommer aldrig ha tråkigt på detta hotellet. Medan barnen leker och underhåller sig själva, har du många möjligheter till att slappna av och ta hand om dig själv, när du inte åker skidor såklart. Carlo Magno Hotel har en bar, ett terum, en taverna med en öppen spis, ett läsrum med bibliotek, ett TV-rum med satellit-kanaler, ett rum till kortspel samt ett stort vardagsrum vid sidan om baren, där det finns både biljardbord och möjlighet att spela pingis.

Stort wellness-center och SPA

Wellnes-centret är inte litet: det är hela 900 m2 stort, och har en pool till vuxna (och barn över 12 år) med hydromassage och tillgång till trädgården. Du kan också besöka SPA:et som har finska bastu, turkiska bad och ett avslappningsområde. Skönhetscentret erbjuder ansikts- och kroppsmassage, hot stone massage, och individuella, lugnande behandlingar. Om du fortfarande har energi över, efter en dag i backarna, kan du göra slut på den i gymmet.

Rum i traditionell stil

Hotellet har totalt 150 rum i traditionell, alpin stil. Du kan välja emellan fem olika rumstyper, och alla har som minimum telefon, sat-TV, värdebox, minibar samt privat badrum med dusch och hårtork. Beroende på vilken rumstyp du väljer, är det också möjligt att få balkong. Alla gäster kan använda skidrummet till att bevara skidor och utrustning.

Läs om rummen på Carlo Magno Hotel & SPA Resort

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map