Semesterbostad i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Ambiez Residence Hotel

 
Ambiez Residence Hotel är inte tillgänglig i dagsläget
Ambiez Residence Hotel är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Madonna di Campiglio här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor nära en livlig bergsby

På Ambiez Residence Hotel har du nära till allt. Du bor endast 1,5 km från den lilla trevliga bergsbyn Madonna di Campiglio. De livliga gatorna och torgen i centrum har ett stort utbud av restauranger, espressobarer och butiker. När klockan slagit 20 är det framförallt italienare som nyttjar de lite lyxigare restaurangerna. Här hittar du en mängd afterski-underhållning, för här saknas inga trendiga barer, klubbar och diskon.

Stor variation och många utomhusaktiviteter

Madonna di Campiglio ligger i skidområdet Skirama Brente, som rymmer inte mindre än 290 km pist, varav 107 km är blå, och 121 km är röda. 114 lifter förbinder dalen med höjderna som varierar mellan 800 och 3000 meters höjd. Här finns något för alla och på sommaren finns här goda möjligheter till vandring och cykling.

Avstånd från Ambiez Residence Hotel

Lägenhetshotellet ligger 100 meter från två liftar, och som nämnt ovan, 1,5 km från centrum av Madonna di Campiglio. Om vintern stannars bussen till liftarna precis utanför dörren.

- Grosté-liften: 100 meter
- Fortini-ligten: 100 meter
- Skidskola: 500 meter
- Supermarknad: 600 meter
- Spår till längdskidåkning: 1 km
- Madonna di Campiglio: 1,5 km
- Stopp för skidbuss: Vid hotellet

Läs mer om Ambiez Residence Hotel

Lägenheter och många faciliteter

Här bor du på ett av de större hotellen i området, och det är perfekt ägnat till familjer med barn. Här finns god komfort och många faciliteter, t.ex. ett spelrum till barn och en inomhuspool. Om du har behov för det är det möjligt att få barnen passade av en barnvakt några timmar.

Skäm bort dig själv med wellness

Om du vill varva ner efter en lång dag på skidor, så ska du besöka Ambiez Residence Hotels lilla wellness-center, som har en bastu, ångbad och bubbelbad med speciella effekter. Och om det inte räcker till, så kan du också boka in en massage.

Ät i restaurangen eller ta med maten

Gymmet ger dig möjlighet att bränna lite extra energi, och restaurangen förser dig med ny i form av härlig mat från Trentino-köket. Du kan äta i restaurangen, eller så kan du ta med maten till lägenheten. I baren kan du slappna av, njuta av en drink och prata om din dag med dina medresenärer.

Om du ankommer i egen bil, finns det massor av plats i parkeringsgaraget, och din skidutrustning kan förvaras i förvaringsrummet. Det finns wifi i de gemensamma utrymmena.

Komfortabla och rymliga lägenheter för upp till 6 personer

Hotellet har 120 bekväma lägenheter, som inte är lyxiga, men de har allt du behöver. Några lägenheter har balkong - det beror på vilken typ av lägenhet du väljer. Alla lägenheter har kylskåp, sat-TV, värdebox, telefon och privat badrum med hårtork.

Läs om lägenheterna på Ambiez Residence Hotel

Dölj texten
 
 
search map