Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Alpen Suite Hotel

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Nära centrum av en trevlig och stilfull bergsby

Den lilla bergsbyn Madonna du Campiglio ligger på 1555 meters höjd över havet, och har två trevliga gator med vackra torg, espressobarer och charmiga butiker. Efter kl 20 är det först och främst italienare som äter på de lyxiga restaurangerna i byn. Byn har också många trendiga restauranger, klubbar och diskotek där du kan spendera många roliga timmar om kvällen och natten.

Stort skidområde med många liftar

Madonna di Campiglio ligger i skidområdet Skirama Brenta, som bjuder på 290 km pist, av vilka 107 är blå och 121 är röda. Inte mindre än 114 skidliftar förbinder dalen med de snöklädda bergen och för dig mellan 800 och 3000 meter upp i höjderna. Både om sommaren och om vintern kan du kaste dig ut över många utomhusaktiviteter, såsom cykling och vandring.

Avstånd:
- Righi torg: ca 400 meter
- Skidliften Cinque Laghi: ca 350 meter
- Gratis shuttle: vid hotellet (arrangeras av hotellet)

Läs mer om Alpen Suite Hotel

Hemtrevlig atmosfär och lyxig avslappning

På Alpen Suite Hotel kommer du inte att sakna något. Utöver den lilla, trevliga storleken på hotellet, och den personliga familjeorienterade atmosfären, kommer du att kunna njuta av bra service och faciliteter av hög kvalitet. Den varma atmosfären, och doften av stearinljus, färska blommor, ljuv musik och en glödande öppen spis får dig snabbt att koppla av och känna dig som hemma. Pricken över i är Alpen Beauty Spa; en trevlig wellness-avdelning som erbjuder kroppsmassage, en inomhuspool, bastu och turkiskt ångbad. Här hittar du ny energi till kropp och själ efter en bra dag i backarna.

Njut av dina måltider - och av utsikten - på terrassen

Vinbaren är platsen, där du vill stanna när solen skiner: på terrassen, med en vacker utsikt, där du också kan njuta av din lunch. Om kvällarna kan du besöka a la carte-restaurangen, om du tycker om lokala rätter. När den goda middagen är intagen, kan du bege dig vidare till cigarr-loungen med den öppna spisen där du kan slappna av med dagens sista drink, innan du njuter av en god natts sömn.

Härligt ställe för dina barn

Om du ska åka på semester med dina barn, så har du kommit till rätt ställe. Hotellet erbjuder ett lekrum, där barnen kan leka med varandra, och poolen har också ett speciellt barnområde. Även om du säker redan tänker att hotellet har dessa faciliteter till ditt förfogande, så vill vi ändå nämna att Alpen Suite Hotel har gratis wifi över hela hotellet, parkeringsplats till din bil och uppvärmda skidskåp till din skidutrustning.

Inga rum, endast sviter - njut av din semester i härliga omgivningar

Det lilla hotellet har 28 sviter, som är designade i en tidlös, lyxig alp-stil. Sviterna varierar i storlek, och den minsta har plats till 2 personer, medan det får plats upp till 5 personer i den största. Alla sviter är rymliga, och har wifi, sat-TV, telefon, värdebox, minibar, hårtork, wellness-påse och privat badrum med badkar och dusch.

Läs om rummen på Alpen Suite Hotel

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map