Hotell i Madonna di Campiglio i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Agriturismo Chalet Fogajard

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Agriturismo Chalet Fogajard ligger i Casetti omgiven av vackra berg och ett naturskönt landskap. Lantegendomen är i typisk, romantisk alpstil både utvändigt som invändigt med många trädetaljer och en varm och ombonad atmosfär. Till huset finns en trädgård där du kan koppla av och njuta av vistelsen och vyerna samt ett litet Wellness med bl. a finsk bastu och turkiskt bad där du kan koppla av extra mycket.

Du känner dig som hemma

Tack vare det lilla antalet rum, är atmosfären både intim och hemtrevlig. Det känns nästan som om du befinner i någons privata hem där värmen från den öppna spisen ger extra mys. Nästan allt går i ljusa träslag både vad gäller golvet till de synliga träbjälkarna som själva möbleringen. Det är inte märkligt att Agriturismo Chalet Fogajard, som dessutom är ett prisvärt alternativ, har fått flera utmärkelser.

Läs mer om Agriturismo Chalet Fogajard

Goda rätter i traditionell anda

Här finns en omtyckt restaurang som serverar traditionella och kulinariska rätter, snyggt presenterade och givetvis närproducerade och baserade på vad säsongen har att erbjuda. Restaurangen har öppet både till lunch och middag, vilket kan vara praktiskt för dig som inte vill ge dig in till centrum när hungern sätter fart. En bar finns så klart där du kan beställa in goda drycker.

Du kan åka hit både vinter och sommar

Madonna di Campiglio är en känd skiddestination och på hotellet finns så klart möjlighet till skidförvaring. För att komma till skidliftarna kan du hoppa på den shuttle som passerar utan extra kostnad, både praktiskt och enkelt. Campiglio/Pinzolo Express skidlift har du 2 km bort och Spinale skidlift ca 3 km bort.

Åker du hit på sommaren väntar dig ett grönt, härligt landskap perfekt för dig som gillar att vandra, rida, cykla, paddla kanot och fiska. Floden Sacra ligger ca 4 km bort, till Nambino sjön är det ca 5 km, till Montagnoli ca 8 km och Valagola ca 10 km. Är du intresserad av golf har du möjlighet till detta inom 3 km.

Bra att veta

Den sista biten fram på ca 1,5 km är inte asfalterad och på vintern kan det vara omöjligt att ta sig fram den sista biten. Därför ringer du hotellet så kommer de och plockar upp dig med lämpligt fordon. Din bil parkerar du då i ett garage i Madonna di Campiglio, och avgiften betalar du på plats. Tänk på att check-in vintertid är endast fram till kl. 18.00. Vi har valt att ge detta lilla ställe 4,5 solar på grund av det natursköna läget, den goda maten och hemtrevnaden.

Här sover du gott

Här finns endast sex rum med varierande utsikt. Rummen är på mellan 19-24 m². Wi-Fi, kassafack samt te- och kaffe faciliteter finns men ingen TV då man vill ge sina gäster en så lugn vistelse som möjligt. Även rummen bjuder på ljusa träslag och de känns skönt ombonade. En del rum har sängar i en s.k sovalkov. De har alla badrum med dusch och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map