Hotell i Levico Terme i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Grand Hotel Bellavista

 
Grand Hotel Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Grand Hotel Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levico Terme här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Grand Hotel Bellavista ligger i centrala Levico Terme nära butiker, barer och restauranger samt endast 800 meter från Levicosjön.

Hotellet ligger i en ny byggnad och är utrustad med reception, restaurang, bar med terrass, TV-rum med satelit-TV, spelrum med biljard och bordtennis, konferansrum, lekplats, hiss, parkeringsplats och bevaringsrum för mountainbikes och surfbrädor. I den 2.000 m² stora och gröna trädgården finner man dessutom en pool med solstolar och parasoller.

Läs mer om Grand Hotel Bellavista

Alla rum har sjöutsikt och har eget badrum, hårtork, värme, telefon, satelit-TV och förvaringsbox; relax rummen har dessutom minibar och airconditionanläggning (från den 1/7 - 31/8) i rummet.

Hotellet arrangerar kvällsunderhållning med live musik en gång i veckan i juli och augusti månad, och vid dessa tillställningar serveras 1/4 mineral vatten och 1/4 husets vin till maten, som är inkluderat i priset.

Från hotellet är det 150 meter till en busshållplats varifrån det är ca. 20 km till tågstationen i Trento.

Dölj texten
 
 
search map