Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Villa alle Terrazze

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa alle Terrazze ligger med utsikt i lugna omgivningar vid Dos di Pur ca. 650 meter från Ledrosjön. Härifrån är det ca. 800 meter till närmaste matställe, 600 meter till supermarket och 1 km till själva byn. Huset är genomgående renoverat och delat i tre bekväma lägenheter.

Sjöutsikt och pool

Man ankommer till villans lägenheter uppe ifrån då huset vilar på en bergssluttning, och det betyder att alla lägenheter vänderr ut mot trädgården. I den stora trädgården finner man en pool (4 x 8 m), en liten lekplats samt parkeringsplats. Omgivningarna är lugna och natursköna. Lägenheterna är utrustade med satellit-TV och terrass med utsikt över sjön samt trädgårdsplats med bord, stolar och grill.

Läs mer om Villa alle Terrazze

Lägenheterna på Villa alle Terrazze

Trerumslägenhet 4/6 bäddar (bottenvåningen)

Lägenheten mäter ca. 55 m² och ligger i villans nedre del. Den består av vardagsrum med kokvrå (med diskmaskin och ugn) och bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med toalett och dusch med hydromassage. Man har även tillgång till en privat trädgård med bord, stolar och grill.

Trerumslägenhet 4/6 bäddar (mellersta våningen)

Lägenheten mäter ca. 70 m² och ligger på villan mellersta våningsplan. Den består av vardagsrum med kokvå (med ugn och diskmaskin), öppen spis och bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och ett badrum med toalett och dusch med hydromassage. Man har även tillgång till en privat trädgård med bord, stolar och grill.

Fyrarumslägenhet 4/6 bäddar (översta våningen - vind

Lägenheten mäter ca. 70 m² och ligger på översta (3:e) våningen. Den består av vardagsrum med kokvrå (med diskmaskin och mikrovågsugn) och tillgång till en balkong med utsikt över sjön och bergen, badrum med toalett och dusch med hydromassage, ett sovrum med dubbelsäng samt två sovrum med två enkelsängar. Lägenheten har också tillgång till en privat trädgård med bord, stolar och grill.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Dromaé

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Casa Seia

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Residence Cavezzi

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Agriturismo Il Colombaro

Salò, Lombardiet

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

search map