Omdömen från Residence Miralago

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Miralago

Läs personliga omdömen av Residence Miralago som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Miralago. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Semester vid Ledro sjön

Stället är fantastiskt, där är jättefint och behaglig temperatur, jag vill dock säga att den lägenhet vi bodde i nog enbart är för fyra personer, eftersom bäddsoffan var under all kritik, det fanns heller inga gardiner i rummet där bäddsoffan stod, inte så bra eftersom gatlyktorna var rakt utanför. Safetyboxen fungerade heller inte, eftersom de tidigare hyresgästerna hade slarvat bort nyckeln. Kylskåpet var alldeles för litet, bara en hylla, inte tillräckligt för sex personer, parasollen var trasig, vi fick en ny den sista dagen, det är inte heller bra nog. Men för övrigt en fantastisk utsiktk, helt klart ett ställe vi kan tänka oss igen, men inte i samma lägenhet förrän allt är i ordning.

Gardasjön som semester-destination

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering

Flott utsikt
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)

För liten för sex personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Superhärlig semester

Härligt lugnt område med superfin natur.

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig tur

Det var andra gången familjen var på semester vid Ledrosjön. Ännu en gång en fin och trevlig upplevelse. Vi hade allt vi förväntade oss, och allt fungerade som det skulle.
Vi är nöjda och glada.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hyrde en trampbåt och seglade ut på Ledrosjön där vi hoppade från klippor, skönt.
Ett besök i Limone är ett måste - för oss.

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong och sjöutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester

Vi har haft en fin semester men tycker det är för dåligt att det inte fanns internet i lägenheten utan man var tvungen att gå ned i receptionen för att komma på och de sista dagarna skulle man ha en kod, och så kunde man inte längre komma på eftersom det inte fungerade som det skulle. Tycker också att det var för dåligt att fanns ett dubbelt täcke i stället för två separata täcken, för vi hade ju inte påslakan med till ett dubbelt täcke, så det skall man få reda på Innan man reser. Men annars är det fint därnede och vi hade trevligt.

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Cyklisternas paradis

Vi hade en underbar vecka i Molina di Ledro. Vi bodde 4 personer i residens Miralago med fantastisk utsikt över sjön. Terassen var enorm, större än vår 3-rums lägenhet. Tydligen var det en samlingspunkt för cyklister och motorcyklister i området. Vi var där sista veckan i september, vädret var perfekt inte för varmt och lite kyligt på nätterna.
In-Italias service funkade perfekt, detta var andra resan med In-Italia.
Om man skall gnälla på något så var belysningen i köksavdelningen otillräcklig.
Flera utmärkta restauranter/pizzerior finns i området.
Vi kan verkligen rekommendera resmålet antingen som rekreation eller cykelturer upp i bergen.

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Dit italienarna åker för att semestra

Härlig lägenhet med stor altan. Det är livligt runt omkring det mesta av dagen och det ligger en utmärkt restaurang alldeles intill. Det finns en liten supermarket i undervåningen, där man kan handla det mest nödvändiga.

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Miralago

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Miralago

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Miralago

Residence Miralago
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Miralago
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med terrass och sjöutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map