Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Residence Miralago

Ledrosjön
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Miralago ligger med en fantastisk utsikt, precis ute vid sjön, åtskilt av en mindre väg. Lägenheterna som här hyrs ut, ligger ovanpå en mindre arkad med få butiker och restauranger. Praktiskt de dagar du inte känner för att stå vid spisen.

För dig som älskar naturen

Detta boende passar dig som älskar naturen. I området, med gröna kullar, kan du bland annat vandra, cykla eller åka på utflykter. Närheten till Gardasjön, som har en lite fler besökare, bidrar dessutom till att du kan variera din vistelse. Till Riva del Garda tar det ca 20 minuter med bil (13 km). Här har du flera uteserveringar och trevliga butiker.

På närmre håll har du Molina di Ledro, ca 850 meter bort, där det finns mataffärer och post. Äker du i den andra riktningen, den motsatta, så kommer du till charmiga Ledro. Även här finns det mataffärer med även barer och restauranger. Till Ledro är det endast ca 6 km.

Läs mer om Residence Miralago

Balkong eller terrass med sjöutsikt

Alla lägenheter är enkelt inredda med en stor terrass på ca 60 m² eller balkong på ca 10 m² (dessa bokas som separat boenden) och de har utsikt över sjön. Lägenheterna är utrustade med Sat-TV, kassafack, Wi-Fi, pentry samt badrum med dusch/kar och hårtork.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map