Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Residence Dromaé

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Dromaé, som består av två separata hus, ligger i Mezzolago-området, med andra ord på den nordliga sidan av Ledrosjön mellan Pieve di Ledro och Molina di Ledro. Här bor du endast ca. 650 meter från sjön. I både Molina och Pieve di Ledro (ca. 2,5 km avstånd) har du dina närmsta inköpsmöjligheter, liksom caféer och restauranger.

Trädgård med pool och grillplats

Residence Dromaé har en skön trädgård där du hittar poolområdet med en pool på 5 x 10 meter samt parasoll och solstolar. Perfekt de dagar du vill ta det lugnt och samtidigt få lite sköna solstunder. Här finns parkeringsplats, en gemensam grillplats och en liten lekplats för barn samt cykelförråd. Från huset har du dessutom utsikt över den lilla, men ack så fina Ledrosjön.

Läs mer om Residence Dromaé

Trivsamma lägenheter med balkong eller terrass

Lägenheterna ligger fördelade i två separat hus, ett med kategorin superior och ett med kategori standard. Några är i två plan. Extrabäddarna i är bäddsoffa/fotölj. De är alla utrustade med Sat-TV, Wi-Fi, tvättmaskin, pentry med bl.a diskmaskin och badrum med dusch samt hårtork. Lägenheterna som heter superior har en modernare och nyare (2016) inredning.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map