Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Residence Cavezzi

 
Residence Cavezzi är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Cavezzi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Cavezzi ligger i området Mezzolago på kort avstånd från inköpsmöjligheter (ca. 300 meter) och matställen (ca. 500 meter). Det är ca. 600 meter ner till sjön. Tre av lägenheterna uthyres till semestergäster medans de andra fyra används av ägarna själva.

Bada i poolen på andra sidan vägen

Gästerna kan använda sig av trädgården med det gemensamma grillområdet och av poolen som tillhör Residence Dromaé på andra sidan gatan. Husdjur är välkomna, men de bör vara kopplade i trädgården. Varje lägenhet har dessutom sat-tv. Lägenheterna är enkelt inredda.

Läs mer om Residence Cavezzi

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (första våning):
-Lägenheten på första våning är ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå samt micro och dubbelbäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten har utgång till eget trädgårdsområde med bord och stolar
Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (andra våning):
-Lägenheten på andra våning är ca. 55 m² och består av uppehållsrum med kokvrå samt ugn och dubbelbäddsoffa (bäst till barn), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett och dusch. Lägenheten råder dessutom över två balkonger.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (tredje våning):
Denna vindslägenhet ligger på tredje våning. Den är ca. 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa samt utgång till balkong, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningsäng och badrum med toalett och litet badkar. På balkongen, som har utsikt från sidan av poolen, kan det inte sitta mer än två människor åt gången. NB: Det finns ingen tv i lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map