Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Residence alle Terrazze

 
Residence alle Terrazze är inte tillgänglig i dagsläget
Residence alle Terrazze är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence alle Terrazze ligger i lugna omgivningar ca. 800 meter från sjön och 1 kilometer från staden. Det är dock endast 600 meter till närmaste supermarket och 800 meter till närmaste resturang.

Vacker, bergrik natur

I den stora gemensamma trädgården som alla gästerna delar finns det en pool på 8 x 4 meter, en liten lekplats och gemensam grillplats samt bord och stolar. Från trädgården har man en fin utsikt över det vackra landskapet. Vidare finner man även parkeringsplats för alla samt tvättrum (mot betalning).

Läs mer om Residence alle Terrazze

Terrass med sjöutsikt

Lägenheterna har breda terrasser med bord och stolar samt sjöutsikt varifrån man kan njuta av de ljummiga sommarkvällarna. De är dessutom utrustade med satellit-TV. Huset är fördelat på fyra våningar och två av dem består av de fyra lägenheterna som uthyres. På grund av den branta sluttningen huset är byggd på har man inte tillgång till den nedersta våningen där man har förråd och värmeanläggning. Våningen ovanför - markplan vill nog de flesta kalla det har utgång till trädgården från sidan och består av flest lägenheter. På loftet finns det ännu en bostad som dock är privat. Endast lägenheterna på första och andra våningen uthyres.

Lägenheterna på Residence alle Terrazze

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (1:a vån. med terrass och sjöutsikt)

Dessa två lägenheter är på ca. 55 m² och ligger på första våningen med egen ingång från trädgården. Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Varje lägenhet har utgång till en privat övertäckt terrass med bord och stolar samt sjöutsikt.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (2:a vån. med terrass och sjöutsikt)

Dessa två lägenheter är på ca. 55 m² och ligger på andra. Lägenheterna består av uppehållsrum med kokvrå och dubbel bäddsoffa (bäst för barn), två sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Varje lägenhet har utgång till en privat terrass med bord och stolar samt sjöutsikt.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence alle Terrazze

Läs personliga omdömen av Residence alle Terrazze som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence alle Terrazze. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence alle Terrazze

Läs mer

Bedömning av Residence alle Terrazze

Läs mer

Bedömning av Residence alle Terrazze

Läs mer
 
search map