Hotell vid Ledrosjön vid Gardasjön

Hotel Garden Good Life

 
Hotel Garden Good Life är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Garden Good Life är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i den trevliga lilla staden Pieve di Ledro ligger Hotel Garden. Hotellets bar är det faste samlingsstället för stadens invånare, så här kommer du nära den lokala befolkningen - och det är riktigt trevligt. Från hotellet är det endast en kort promenad till Ledrosjön, där du kan utöva en mängd aktiviteter, liksom det också finns möjlighet att bada. Den något större Gardasjön, och staden Riva, kan nås på 15-20 minuter med bil (eller den dubbla tiden med buss).

Här kommer du känna dig som hemma

Hotellet ägs av den mycket sympatiska familjen Spagnoli/Santi, som består av mamma Annamaria och de vuxna barnen Francesca och Luca. När du bor på Hotel Garden, är det som att flytta in hos en privat familj, för det är familjen du möter under löpet av dagen, tillsammans med de rara medarbetarna som gör sitt yttersta för att du ska känna dig hemma - och antalet stamgäster på hotellet talar för sig själv...

Läs mer om Hotel Garden Good Life

Österrikiska atmosfär och goda utflyktsmöjligheter

Hotellet ligger i ett före detta österrikiskt område, vilket präglat både hotellet och inredningen. Utsikten till de omkringliggande bergen är vacker och i den fina trädgården, som ligger bakom hotellet, finns både bord och stolar, en lekplats för mindre barn, samt en fantastisk pool som är uppdelad i en vuxen- och barnavdelning. Om du kan slita dig från alla aktiviteter i staden och vid sjön, kan du åka iväg på spännande utflykter i området. Här kan du välja mellan att åka upp i bergen, eller åka vidare till Gardasjön där många mysiga små städer väntar på dig. Du kan välja att köra mellan städerna, men du har naturligtvis också möjlighet att ta en av de båtar som förbinder de flesta av städerna vid Gardasjön, från norr till söder. Du ska heller inte missa ett besök vid det imponerande vattenfallet Cascata di Varone som ligger utanför Riva.

Ett bra ställe om du tillhör de aktiva

Hotel Garden är ett perfekt ställe för barnfamiljer, par samt sportsfantaster som önskar att utnyttja alla de möjligheter som området erbjuder. Hotellet har några mountainbikes som kan nyttjas efter först-till-kvarn-principen. De har även kurser i stavgång, liksom att de ordnar vanliga vandringsturer med guide. Det finns även möjlighet att prova på paragliding och du kan också segla eller vindsurfa på sjön. Området är ett sant paradis för naturälskare av alla slag - och här bistår gärna Francescas och Lucas pappa Michele med goda råd.

Bra gemensamma faciliteter

Utöver den stora trädgården och poolen, där du kan spendera dagen i solen, erbjuder hotellet många andra faciliteter. Det finns en stor parkeringsplats, där du kan parkera gratis; det finns flera fina terrasser, där du kan njuta av en god kopp kaffe, ett gott glas vin eller en kall öl efter dagens utflykter. Det finns en reception (inte personal hela dygnet), uppehållsrum, hiss, bar (som även är ett samlingsställe för lokalbefolkningen, som även är en del av familjen), samt den fina och vackert utsmyckade restaurangen, där de flesta gäster väljer att njuta sina måltider. Du äter gott på Hotel Garden, och köket präglas naturligtvis av läget i bergen och historien som österrikiskt område. Om du vill prova de lokala restaurangerna, finns det ett stort urval i alla de småstäder som ligger i omedelbar närhet.

Trevliga rum i österrikisk stil

Det finns totalt 34 rum i olika kategorier, som är fördelade på tre våningar. De är alla enkelt och rustikt inredda, med trämöbler och vackra soffor i gyllene färger. Extrasäng är möjlig i de flesta rumskategorierna. Som minimum finns telefon, satellit-TV, wifi samt badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön. En del av rummen har också minibar och balkong, men det är inget vi kan garantera.

Dölj texten
 
 
search map