Hotell vid Ledrosjön vid Gardasjön

Eco Ambient Hotel Elda

 
Eco Ambient Hotel Elda är inte tillgänglig i dagsläget
Eco Ambient Hotel Elda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sitt fina, natursköna läge, sin utomhuspool, wellness och restaurang är Eco Ambient Hotel Elda ett mycket omtyckt hotell som får fina lovord från sina gäster. Här kan du njuta av tillvaron och den hjälpsamma och trevliga personalen ser till att du har det bra.

Du har ett naturskönt läge

Du befinner dig i en frodig dal där Ledrosjön möter de majestätiska Trentinobergen. En perfekt plats för kropp, själ och framför allt ögat. Här kan du verkligen komma ner i varv och bara njuta av livet. Eftersom du bor inbäddad i naturen har du alla möjligheter till en aktiv semester om du önskar. Här kan du både vandra, cykla och njuta av panoramavyer som säkert inte lämnar dig oberörd.

För dig som tycker om att cykla finns här ca 200 km med vägar, leder och spår genom skog och snår med olika svårighetsgrader. Är du mer för paragliding eller paddla kanot går detta också ypperligt att sysselsätta sig med. Har du inte egen cykel med går det att på förfrågan låna hotellets utan extra kostnad.

Läs mer om Eco Ambient Hotel Elda

En dag med vila och rekreation

Det finns mycket att se och göra i dessa trakter men ibland kan det vara skönt att bara få ta det lugnt. På Eco Ambient Hotel Elda är detta lätt eftersom här både finns en utomhuspool och ett SPA där du kan bada bastu, turkiskt bad och beställa en massage eller två. Det hålls också pilateslektioner då och då. Glöm bara inte att packa ner en bra bok eller två och lägg dig gärna till rätta i en av de solstolar som finns utplacerade runt poolen.

SPA-avdelningen har öppet mellan kl 16.30-19.30 och du har fritt inträde hit.

Njuta av god mat och dryck på Da Elda

Restaurangen Da Elda föddes före hotellet, vilket oftast är ett mycket gott tecken. Det var år 1949 som farmor Elda bestämde sig för att servera mat i sitt gamla familjehem. Det som dukas fram är kulinariska rätter baserade på gamla traditionella recept, precis så som vi ofta vill ha det när vi befinner oss i Italien. Det är förvisso inte Elda utan Andrea som idag står för kokkonsterna men vi är övertygade om att du kommer att gå från bordet både nöjd och glad.

Till maten kan du givetvis välja ett gott vin och bestämmer du dig endast för att dricka kan du i vinbaren Elda beställa nationella och lokala (från små bryggerier) vin- och ölsorter. I baren kan du även beställa in lite lättare snacks.

Här månar de om miljön

Som du kan höra i hotellnamnet är miljön en viktig faktor. Kärleken till naturen och människan har gjort att familjen som driver hotellet lagt manken till att försöka få det så miljövänligt som möjligt. Därför har man använt sig av naturmaterial vilket du kommer att märka inne på ditt rum. Trägolv och trämöbler är dominerande men det passar bra eftersom vi befinner oss i norra Italien, mitt i naturen.

Du är omgiven av små söta byar

Uppe vid Ledrosjön finns det gott om små charmiga samhällen, där livet går sin gilla gång. Själv bor du i Lenzumo och har ca 300 meter till centrum. Utbudet är inte så stort här men det finns b.l a ett par mataffärer och bar/taverna. Som ett pärlband ligger sedan Concei, Locca och Bezzecca. Detta innebär att du har nära till andra restauranger och barer och skulle detta inte vara tillräckligt kan du alltid bege dig till Pieve di Ledro som är lite större och som ligger ca 3,8 km bort. Till Molina di Ledro, den kanske mest kända runt sjön, är det ca 8 km. Är du hurtfrisk kan du gå dit på ett par timmar annars har du en busshållplats ca 10 meter från hotellet. Till närmsta tågstation är det ca 60 km.

Guidade turer och mycket annat spännande

Det finns som sagt mycket att göra i dessa trakter. Du kan bl. a ta dig till grannsjön Gardasjön och det tar runt 20 minuter att köra till Riva del Garda. Antingen tar du dig runt på egen hand eller så följer du med på en av de organiserade guidade turerna som finns i omrdået. Är du intresserad av vinprovning eller vill veta hur de lokala produkterna smakar då ska du passa på när du är här. Ett sk Trentino-card ingår i ditt boende och detta ger dig rabatter på olika parkinträden, smakprovningar, gratis inträde till flera museer, slott och attrraktioner samt fria turer på tåg och buss. Oavsett om det handlar om natur, kultur eller gastronomi så hör med receptionen så hjälper de dig tillrätta med allt du behöver veta.

Rum med skön atmosfär

Det beror givetvis på vilken stil du föredrar men är du mer till det naturliga kommer du att trivas bra här. Vi kan erbjuda två rumskategorier (på ca 18-24 m²) där det som heter Traditional är mer i traditionel alpstil medans Eco-rummet har en modernare inredning och har balkong eller terrass. De har alla samma faciliteter som Wi-Fi, telefon, Sat.TV, minibar, värme, kassafack och hårtork. Badrock och slippers till de vuxna.

Dölj texten
 
 
search map