Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Casa Seia

 
Casa Seia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Seia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Seia ligger i Mezzolago-området, med andra ord på den nordliga sidan av Ledrosjön mellan Pieve di Ledro och Molina di Ledro. Det är ca. 600 meter till sjön och ca. 2,5 km till både Molina och Pieve di Ledro, var du hittar närmaste inköpsmöjligheter, caféer och restauranger.

Tillgång till pool

Från Casa Seia har du en fin utsikt över sjön och tillgång till pool på det närliggande Residence Dromaé (ca. 30 meter härifrån). Vid huset finns det parkeringsplats och trädgård med grillområde.

Läs mer om Casa Seia

Trerumslägenhet med 4 /6 sovplatser:
- Husets 4 lägenheter är ca. 55 m² stora. De består av uppehållsrum med kokvrå, matavdelning och bäddsoffa för 2 personer, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Lägenheterna på första våningen har utgång till terrass med trädgårdsmöbler, medan lägenheterna på andra våningen har balkong med bord och stolar. Det finns dessutom satellit-TV i alla lägenheter.

Dölj texten
 
 
search map