Omdömen från Casa Monica

 
Casa Monica är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Monica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Monica

Läs personliga omdömen av Casa Monica som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Monica. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Inte så bra

Huset är placerat bra i förhållande till att bada, och där är inte så många turister.
Själva lägenheten är liten, men har några bra faciliteter, men också lite som drar ner betyget. Det är en grannlägenhet vid sidan om som man delar dörr med och det är mycket lyhört. Altanen är med bräder med mellanrum som man har fri utsikt till jorden vilket inte är så trevligt om man har höjdskräck (det har jag). De som bor nedanför får alltså också all skit från oss rakt i huvudet + att de kan se rakt upp under kjolen på oss. Jag använde inte altanen. Säng i sovrummet knakar bara man pekar på den. Om man ställer något i kylskåpsdörren så kunde den inte stängas. Vi kunde ju ha sagt till om allt, men det orkar man inte riktigt på semester...
Det var en ok semester, men den sämsta vi har haft i Ledro och vi har varit där 8 gånger nu.
Så om möjligt, ta ett annat boende.

In-Italias kommentar

Tack för din recension. Vi är ledsna att höra att ni inte har haft det så bra på Casa Monica. Vi skickar vidare er kritik till urhyraren och ber dem rätta till det som du nämner här. Mvh, Johanne, In-Italia

Casa Monica
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Casa Monica
Tvårumslägenhet B med 4 sovplatser (tredje våningen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map