Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Casa Monica

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Monica ligger med en vacker utsikt mot sjön och bergen i fjärran. Huset ligger vid sjön med med landsvägen emellan som under sommarmånaderna kan vara något trafikerad. Det finns inköpsmöjligheter i staden.

Nära sjöstranden

Här finns privat parkering, och poolen på Residence Dromaè är öppen för ställets gäster från april till september. Påa nadra sidan vägen finns en bred gräsplan med lekplats och som sedan leder vidare till den offentliga stranden vid sjön. De totalt 3 lägenheterna ligger i ett hus med en fin ingång i den historiska delen av centrum. Samtliga lägenheter är utrustade med satellit-TV och balkong med sjöutsikt.

Läs mer om Casa Monica

Tvårumslägenhet A med 4 sovplatser (tredje våningen):
- Lägenheten ligger på tredje våningen och är ca. 45 m² stor. Här är det hemtrevligt inrett med uppehållsrum med kök, sovrum med dubbelsäng samt våningssäng, badrum med dusch och balkong med fin utsikt över sjön. Hyr man båda lägenheterna på tredje våningen kan man öppna en mellandörr, så får man en fyrrumslägenhet alldeles för sig själv.
Tvårumslägenhet B med 4 sovplatser (tredje våningen):
- Det två lägenheterna ligger på tredje våningen och är på ca. 45 m². De är hemtrevligt inredda med uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst till barn) och kök, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och balkong med fin utsikt över sjön. Hyr man båda lägenheterna på tredje våningen kan man öppna en mellandörr, så får man en fyrrumslägenhet alldeles för sig själv.

Fyrumslägenhet med 4/5 sovplatser (andra våningen):
- Lägenheten ligger på andra våningen och är på ca. 80 m². Inredningen här är av lite äldre datum, mer gammeldags. Det finns uppehållsrum med soffa, satellit-TV och öppet kök, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och privat badrum med dusch, samt balkong med sjöutsikt.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Miralago

Ledrosjön, Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Residence Primera & Rompala

Tignale sul Garda, Lombardiet

Corte Leonardo

Garda, Veneto

Rekommendationer till dig

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Fattoria di Castiglionchio

Rosano sull'Arno, Toscana

Populärt i Sydtyrolen & Trentino Alto Adige

Casa Seia

Ledrosjön

Residence Dromaé

Ledrosjön

search map