Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Casa Monica

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Monica ligger med en vacker utsikt mot sjön och bergen i fjärran. Huset ligger vid sjön med med landsvägen emellan som under sommarmånaderna kan vara något trafikerad. Det finns inköpsmöjligheter i staden.

Nära sjöstranden

Här finns privat parkering, och poolen på Residence Dromaè är öppen för ställets gäster från april till september. Påa nadra sidan vägen finns en bred gräsplan med lekplats och som sedan leder vidare till den offentliga stranden vid sjön. De totalt 3 lägenheterna ligger i ett hus med en fin ingång i den historiska delen av centrum. Samtliga lägenheter är utrustade med satellit-TV och balkong med sjöutsikt.

Tvårumslägenhet A med 4 sovplatser (tredje våningen):
- Lägenheten ligger på tredje våningen och är ca. 45 m² stor. Här är det hemtrevligt inrett med uppehållsrum med kök, sovrum med dubbelsäng samt våningssäng, badrum med dusch och balkong med fin utsikt över sjön. Hyr man båda lägenheterna på tredje våningen kan man öppna en mellandörr, så får man en fyrrumslägenhet alldeles för sig själv.
Tvårumslägenhet B med 4 sovplatser (tredje våningen):
- Det två lägenheterna ligger på tredje våningen och är på ca. 45 m². De är hemtrevligt inredda med uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst till barn) och kök, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och balkong med fin utsikt över sjön. Hyr man båda lägenheterna på tredje våningen kan man öppna en mellandörr, så får man en fyrrumslägenhet alldeles för sig själv.

Fyrumslägenhet med 4/5 sovplatser (andra våningen):
- Lägenheten ligger på andra våningen och är på ca. 80 m². Inredningen här är av lite äldre datum, mer gammeldags. Det finns uppehållsrum med soffa, satellit-TV och öppet kök, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och privat badrum med dusch, samt balkong med sjöutsikt.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Residence Liana

Torri del Benaco, Veneto

Residence Atlantide

Brenzone, Veneto

Residence Terry Apartments

Tremosine, Lombardiet

Rekommendationer till dig

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Villa alle Terrazze

Ledrosjön, Sydtyrol & Trentino Alto Adige

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Populärt i Sydtyrol & Trentino Alto Adige

search map