Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Casa Monica

 
Casa Monica är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Monica är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Monica ligger med en vacker utsikt mot sjön och bergen i fjärran. Huset ligger vid sjön med med landsvägen emellan som under sommarmånaderna kan vara något trafikerad. Det finns inköpsmöjligheter i staden.

Nära sjöstranden

Här finns privat parkering, och poolen på Residence Dromaè är öppen för ställets gäster från april till september. Påa nadra sidan vägen finns en bred gräsplan med lekplats och som sedan leder vidare till den offentliga stranden vid sjön. De totalt 3 lägenheterna ligger i ett hus med en fin ingång i den historiska delen av centrum. Samtliga lägenheter är utrustade med satellit-TV och balkong med sjöutsikt.

Läs mer om Casa Monica

Tvårumslägenhet A med 4 sovplatser (tredje våningen):
- Lägenheten ligger på tredje våningen och är ca. 45 m² stor. Här är det hemtrevligt inrett med uppehållsrum med kök, sovrum med dubbelsäng samt våningssäng, badrum med dusch och balkong med fin utsikt över sjön. Hyr man båda lägenheterna på tredje våningen kan man öppna en mellandörr, så får man en fyrrumslägenhet alldeles för sig själv.
Tvårumslägenhet B med 4 sovplatser (tredje våningen):
- Det två lägenheterna ligger på tredje våningen och är på ca. 45 m². De är hemtrevligt inredda med uppehållsrum med dubbel bäddsoffa (bäst till barn) och kök, sovrum med dubbelsäng, badrum med dusch och balkong med fin utsikt över sjön. Hyr man båda lägenheterna på tredje våningen kan man öppna en mellandörr, så får man en fyrrumslägenhet alldeles för sig själv.

Fyrumslägenhet med 4/5 sovplatser (andra våningen):
- Lägenheten ligger på andra våningen och är på ca. 80 m². Inredningen här är av lite äldre datum, mer gammeldags. Det finns uppehållsrum med soffa, satellit-TV och öppet kök, två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng och privat badrum med dusch, samt balkong med sjöutsikt.

Dölj texten
 
 
search map