Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Casa Filanda

 
Casa Filanda är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Filanda är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Filanda ligger i ett lugnt, naturskönt område ca. 900 meter från Ledrosjön. Stället är perfekt för familjer, och här finns stor grill, lekplats, swimmingpool med barnområde, privat parkering, depot för cykelförvaring, tvättmaskin och satellit-TV mot betalning.

Det finns totalt 11 lägenheter på stället, men då det är stro skillnad i standarden på de olika våningarna, har vi valt att endast förmedla lägenheterna på andra och tredje våningen. Tvättmaskinen och satellit-TV är båda mot betalning.

Läs mer om Casa Filanda

Trerumslägenhet med 4 sovplatser (andra våningen):
- Lägenhet som är fint inredd, ligger på andra våningen och är ca. 65 m² . Den består av uppehållsrum med kokvrå med ugn och 4 plattor, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och en smal möblerad balkong.

Trerumslägenhet med 4/5 sovplatser (tredje våningen):
- De fina lägenheterna ligger på tredje våningen under taket, och är ca. 65 m². De består av uppehållsrum med kokvrå med ugn och 4 plattor, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt möjlighet för en gratis extrasäng i ett av rummen (men då blir det också trångt), badrum med toalett och dusch samt en möblerad balkong.

Dölj texten
 
 
search map