Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Casa Europa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Casa Europa ligger i gröna och lugna omgivningar ca. 900 meter från Ledrosjön med en helt fantastisk utsikt. Du anländer till huset med dess 4 lägenheter längs en snirklig väg, som dock är asfalterad. Du bor i välutrustade lägenheter och på stället finns en grill samt parkeringsmöjligheter. Detta är platsen för dig som vill kunna koppla av, göra sköna vandringsturer eller se omgivningarna från cykelsadeln.

En dag med avkoppling

Du befinner dig alltså i ett område där du är omgiven av underbar natur och gröna kullar. Ett läge som passar dig som vill vara aktiv under semester. De dagar du vill slappa kan du bege dig till den lilla utomhuspoolen (8x4) där det finns solstolar till ditt förfogande. På Casa Europa finns dessutom en gemensam grillplats och parkering.

Läs mer om Casa Europa

Balkong eller uteplats till lägenheterna

- De 4 lägenheterna är på ca. 65 m², och ligger antingen på första eller andra våningen (några med internt trappsteg). De består av ett vardagsrum med Sat-TV, kokvrå med mikrovågsugn, diskmaskin, tvättmaskin, vattenkokare, svensk kaffemaskin, samt en dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år). Vidare finns ett sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett samt hårfön. Det finns ett kassaskåp i varje lägenhet samt en möblerad balkong på 7x1 meter (andra våningen) eller uteplats (första våningen).

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map