Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Casa Europa

 
Casa Europa är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Europa är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Europa ligger i gröna och lugna omgivningar ca. 900 meter från Ledrosjön med en helt fantastisk utsikt. Du anländer till huset med dess 4 lägenheter längs en snirklig väg, som dock är asfalterad. Du bor i välutrustade lägenheter och på stället finns en grill samt parkeringsmöjligheter. Detta är platsen för dig som vill kunna koppla av, göra sköna vandringsturer eller se omgivningarna från cykelsadeln.

En dag med avkoppling

Du befinner dig alltså i ett område där du är omgiven av underbar natur och gröna kullar. Ett läge som passar dig som vill vara aktiv under semester. De dagar du vill slappa kan du bege dig till den lilla utomhuspoolen (8x4) där det finns solstolar till ditt förfogande. På Casa Europa finns dessutom en gemensam grillplats och parkering.

Läs mer om Casa Europa

Balkong eller uteplats till lägenheterna

- De 4 lägenheterna är på ca. 65 m², och ligger antingen på första eller andra våningen (några med internt trappsteg). De består av ett vardagsrum med Sat-TV, kokvrå med mikrovågsugn, diskmaskin, tvättmaskin, vattenkokare, svensk kaffemaskin, samt en dubbelbäddsoffa (bäst till barn under 12 år). Vidare finns ett sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett samt hårfön. Det finns ett kassaskåp i varje lägenhet samt en möblerad balkong på 7x1 meter (andra våningen) eller uteplats (första våningen).

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Europa

Läs personliga omdömen av Casa Europa som ligger vid Gardasjön. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Europa. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Casa Europa

Supersemester i vackra omgivningar

Vi är en familj på två vuxna och tre barn, och det här var precis rätt semester för oss! I behagligt avstånd från den turistpräglade Gardasjön, men inte längre bort än att vi kunde köra dit och se de städer vi gärna ville se.
Casa Europa ligger vackert med utsikt över berg och sjö. Det är morgon/förmiddagssol på terrassen och både liggstolar, parasoll, bord och bänkar i trädgården. Själva lägenheten var ren och fin med bra sängar och fin möjlighet till att laga mat. Det fanns en grill utomhus och fyra gasplattor inomhus. Man ska vara inställd på smala, branta och kringliga bergsvägar för att komma fram, men när man har åkt på dem några gånger, slutar man till sista att hålla andan och börjar istället slappna av och njuta av utsikten.
Ledrosjön är ren och härlig att bada i, och det finns flera stränder runt om den. Vi använde stranden vid campingplatsen i Pieve di Ledro. Man kan parkera vid supermercaton och gå till på två minuter. Vattnet blir snabbt djupt, så man får hålla koll på barnen, men det var inte något vi hade problem med.

Vi var där en vecka, men hade gärna stannat två!

Läs mer

Bedömning av Casa Europa

Det var andra gången som vi besökte Ledrosjön och bodde i Casa Europa. Båda gångerna bodde vi i lägenheten 1 tv (sett utifrån sjön). Vi tycker att denna lägenheten är den bästa, men kan nämna att det är fin utsikt mot sjön från alla lägenheter. Alla träd som skymde utsikten vid vårt första besök hade de nu tagit bort så utsikten är bara perfekt nu.
Lägenheterna, som förmodligen alla har samma inredning, lever helt upp till det vi förväntade för det priset som vi hade betalt.

Casa Europa är absolut ett underbart hus.

Läs mer

Bedömning av Casa Europa

Läs mer

Bedömning av Casa Europa

Läs mer

Bedömning av Casa Europa

Läs mer

Bedömning av Casa Europa

Läs mer
 
search map