Semesterbostad vid Ledrosjön vid Gardasjön

Ca' Alice

 
Ca' Alice är inte tillgänglig i dagsläget
Ca' Alice är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ledrosjön här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den gröna dalen Valle di Concei ligger den lilla landsorten Concei. Ledrosjön ligger endast 10 minuters körsel härifrån och Gardasjön ligger ca 30 minuter bort. Här ska man ha sin semester om man gillar att fördjupa sig i natursköna omgivningar långt från allt som normalt har med turismen att göra. Samtidigt gör ställets placering i bergen att man får en känsla av att ha kommit till de österrikiska alperna- dock med ett inslag av Italien.

I den lilla landsorten finns inte särskilt mycket men några restauranger och den lokala affären som säljer många lokala produkter finns i alla fall. Nära affären vid en liten väg ligger Ca' Alice. Huset I den gröna Valle di Concei ligger den lilla landsorten Concei. Ledrosjön ligger endast 10 minuters körsel härifrån och Gardasjön ligger ca 30 minuter bort. Då han ärvde det så renoverade han det genast och det blev riktigt lyckat.

Läs mer om Ca' Alice

Då det är Micheles familj som äger Hotel Garden som ligger 2 km bort är det möjligt för gästerna att använda sig av de faciliteter som finns på hotellet, den trevliga baren, den vackra restaurangen och inte minst den stora gröna park med poolområde och lekplats för de minsta. Det är även på hotellet man checkar in. Pieve di Ledro är en god utgångspunkt för vandringsturer eller stavgång. När man bor på stälelt får man fri åtgång till dessa stavar och dessutom kan man få en liten introduktion.

De fem lägenheterna ligger alla i samma hus och förutom dessa finns det på första våningen en trevlig gemensam sal (var man kan tända en eld i den öppna spisen), en utomhus barbeque, tvättmskin, strykjärn och strykbräda, satellit-tv, tre utomhus parkeringsplatser och två garageplatser. Små husdjur är välkomna. Observera att man får betala ett tillägg ifall man vill använda bäddsoffan.

Lägenheterna på Ca' Alice

Tvårumslägenhet Teresa med 3 + 2 sovplatser

Lägenheten ligger på andra våningen och har egen ingång. Den består av sovrum med dubbelsäng och enkelsäng, uppehållsrum med kokvrå, flatscreen-tv, bord och stolar och en dubbelbäddsoffa (bäst för barn). Därutöver finns det ett badrum, ett förvaringsrum och två balkonger.

Tvårumslägenhet Gilda med 3 + 1 sovplatser

Lägenheten ligger på andra våningen. Den består av sovrum med dubbelsäng på vinden (ljust med ett stort fönster) och uppehållsrum med kokvrå, flatscreen -tv, bord och stolar samt en dubbelbäddsoffa. Dessutom finns det ett badrum och balkong.

Trerumslägenhet Alice med 5 + 2 sovplatser

Lägenheten ligger på första våningen och har egen ingång. Den består av två sovrum varav det ena har dubbelsäng och det andra har en dubbelsäng och en enkelsäng. Uppehållsrum med kokvrå, flatscreen -tv, bord och stolar samt en dubbelbäddsoffa. Dessutom finns det ett badrum, förvaringsrum och balkong.

Trerumslägenhet Dirce med 5 + 1 sovplatser

Lägenheten ligger på andra våningen. Den består av ett dubbelrum med en liten balkong, ett ljust vindsrum med dubbelsäng och stort fönster och uppehållsrum med kokvrå, flatscreen -tv, bord och stolar samt en dubbelbäddsoffa. Dessutom finns det ett badrum, förvaringsrum och balkong.

Agata med 5 sovplatser

Lägenheten ligger på andra våningen. Den består av två dubbelrum på vinden varav det ena har dubbelsäng och det andra har dubbelsäng och enkelsäng. Bägge rummen är ljusa med stora fönster. Det finns uppehållsrum med kokvrå, flatscreen -tv, bord och stolar samt en dubbelbäddsoffa. Dessutom finns det ett badrum, förvaringsrum och balkong.

Dölj texten
 
 
search map