Hotell vid Ledrosjön vid Gardasjön

Bed and Breakfast Ai Casai

Rummet Piccola Rummet Piccola Rummet Piccola Rummet Grande Rummet Grande Rummet Grande
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villan ligger med gångavstånd till sjön men vi rekommenderar ändå att man ankommer hit med bil. Den gamla villan har blivit genomgående renoverad och framstår som mycket fin, ljus och välskött.

trädgård med sjöutsikt

Här uthyres två fina rum på villans markplan. Till rummen hör även en härlig trädgård med trädgårdsmöbler och två solstolar per rum. Här finner man även en mindre fristående pool (8 x 4 m), som är öppen under sommaren. Villan ligger med gångavstånd till sjön men vi rekommenderar ändå att man ankommer hit med bil. Det finns parkeringsplats, och fyra cyklar som ägaren ställer till fritt förfogande.

Läs mer om Bed and Breakfast Ai Casai

Två fina rum

Rummen är båda fint inredda, ljusa och nyrenoverade med nytt möblemang, och har båda fint privat badrum med dusch (rummet Grande har även badkar) samt satellit-TV och wi-fi. Det minsta rummet, Piccola har en dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt utgång till trädgården. Det lite större rummet Grande består av dubbelsäng, soffa och badrum med toalett och badkar smt utgång till trädgården.

Frukosten

En ordentlig frukost serveras i ett trevligt, mindre uppehållsrum som ligger mellan husets två rum med utsikt till sjön och trädgården. Frukosten består av kaffe, te, mjölk, youghurt med mussli och / eller cornflakes, kaka eller tårta, frukt, marmelad, nutella, honnung, två eller tre slags bröd och pålägg. Skulle man ha speciella önskemål eller behov är man välkommen att fråga Michaela eller hennes man om de kan uppfylla önskemålen - de gör vad de kan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map